Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Joaska 20:44, 26 lut 2014

Bocius przybyłam do Ciebie i patrzę jak pociachałaś te swoje trawi i horti , ja tez nisko poprzycinam żeby się zagęściły i wzmocniły bo w doniczkach mają gorsze warunki niż jak by były w ziemi.
Mala_Mi 16:59, 27 lut 2014

Bociuś... gadałaś z kuzynami... lecą?.. dobrze im mija podróż? ... bo ciacham wszytko w ogrodzie i sie bojam
ewa004 18:15, 27 lut 2014

Bociuś dopiero na weekend przyleci ,zarabia przecież na szyneczkę do chlebka
bociek 18:46, 27 lut 2014

Aneta, a tam ciachlam, zeby mialy duuuuuuuze kwiaty

Jolusia
, ja u kosmetyczki, jak juz sie wybiore, to marze o tym, zeby szybciej skonczyla. Kompletnie mnie to nie relaksuje Owsiki sie uaktywaniaja. A w ogrodzie jest dzialanie, ruch i w ogole cale reszta atrakcji Trzymam kciuki za Twoie stipy i wszystkie stipy

Juzia, nie jestem fanka plastiku, ale Zon zakupil te konewke, ale nie lubie jej

Magda, raczej nie bedzie warzywek, no chyba jeszcze nie dojrzalam do prawdziwego warzywnika. No bo co ja bym tam hodowala, skoro wszystko mam u mojej Najwspanialszej Pod Sloncem Tesciowej

Aniu, Muzo, milo mi bardzo, witaj i zapraszam kiedy tylko przyjdzie Ci ochota

Ewcia
, bez milosierdzia, bo licze na duuuuze kwiaty Ale mnie nie sluchaj Wiedzialam, ze skubniesz

Garfield
, no jak nie ciac jak wszystko zaczyna sie budzic do zycia Bzyczki siem Ser Futra nie bojaja, ale i on sie ich nie boi Se zyjom w symbiozie

Motylku
, czyli nie jestem jedynym ostrym operatorem narzedzi tnacych

Madzenie, weekend pieknosci to tylko gleboka zima. My od wiosny do jesieni mamy oklady z blota i aromaterapie gratis, o samomasazu kosci nie wspomne i to wszystko ze szczescioterapia wlacznie w gratisie.

Jolu, mam w tym roku zamiar zrobic skok na miodek

Jotus, dzisiaj to mnie nic do lotu nie porwie. Zlamalam sie i byly paczki i teraz niestety place za to Ale wiedzialam czym sie to skonczy A drugi ul juz jest postanowiony Chociaz jeszcze nie wyrazilam zgody

Kasia Kindzia, no ilez mozna wagarowac Witaj w .... ogrodzie

Aniu Monte
, Ja mam Annabelki i Limiki, jedna Incrediball i jedna chyba Tardive, ktora miala byc Limka, ale nie jest. Nie posiadam ogrodowych hortek. A co do pszczolek to musza dac rade. W sobote bede je miala na oku

Ewusia, Pszczolko
, przykro mi Kurcze Tez myslalam o ciemiernikach, ale nie mam na razie gdzie kupic. Jeszcze wrzosce

Irenko, na to licze

Gabrysiu, nie poznalam Cie w nowym avatarku : A futro doigra sie kapieli w weekend. Dzisiaj go przylapalam na niecnym procederze tarzania sie w miale weglowym u sasiadow. Juz kilka dnie sie zastanawialam co on taki przykurzony. No to teraz juz wiem To moje futro to jest niezle zeswirowane

Bozenko, mnie to nie przeszkadza, ze mniejszy, gdzies jednak wyczytalam - nie wiem na ile to prawda, ze kwiaty sa wieksze...

Agnieszko, witaj Coz ja moge napisac o moich pszczolach... Sa cudowne Bardzo lagodne. Dostalam je w prezencie, bo kilka lat temu wypadl mi spory roj i strasznie marudzilam, ze nowy nie zamieszkal w ulu. Nie znosze martwej ciszy w ogrodzie, musi cos bzyczec, cwierkac. Ogrod musi zyc. Nasz serdeczny Przyjaciel, ktory ma kilka pasiek, sprezentowal mi malutki odklad w zeszlym roku i mnie uczy. Licze, ze mnie wezmie do ktorejs swojej pasieki na nauke miodobrania Ale ekspertka pszczolkowa jest u nas Ewa Pszczelarnia. Zajrzyj do niej, jakie ma piekne ule

Mathildis, podobaja mi sie bardzo ogrodowe hortki, szczegolnie te niebieskie, ale z moimi zdolnosciami pewnie nigdy by nie zakwitly

Joasiu, nie musisz ciachac az tak nisko jak ja 30cm od ziemi wystarczy

Anek
, lecom, lecom, tylko cos czesto robia sobie przystanki

Ewcia, i na ogorka
bociek 18:47, 27 lut 2014

Ale epopeja wyszla

Turlam siem na kominki
ewa004 20:55, 27 lut 2014

Bociusiu nie pracuj tak ciężko ...musisz z szynka i ogórkiem ?..... nie możesz z jednym ????
Matka 23:22, 27 lut 2014

bociek napisał(a)
Aneta, a tam ciachlam, zeby mialy duuuuuuuze kwiaty

Jolusia
, ja u kosmetyczki, jak juz sie wybiore, to marze o tym, zeby szybciej skonczyla. Kompletnie mnie to nie relaksuje Owsiki sie uaktywaniaja. A w ogrodzie jest dzialanie, ruch i w ogole cale reszta atrakcji Trzymam kciuki za Twoie stipy i wszystkie stipy

Juzia, nie jestem fanka plastiku, ale Zon zakupil te konewke, ale nie lubie jej

Magda, raczej nie bedzie warzywek, no chyba jeszcze nie dojrzalam do prawdziwego warzywnika. No bo co ja bym tam hodowala, skoro wszystko mam u mojej Najwspanialszej Pod Sloncem Tesciowej

Aniu, Muzo, milo mi bardzo, witaj i zapraszam kiedy tylko przyjdzie Ci ochota

Ewcia
, bez milosierdzia, bo licze na duuuuze kwiaty Ale mnie nie sluchaj Wiedzialam, ze skubniesz

Garfield
, no jak nie ciac jak wszystko zaczyna sie budzic do zycia Bzyczki siem Ser Futra nie bojaja, ale i on sie ich nie boi Se zyjom w symbiozie

Motylku
, czyli nie jestem jedynym ostrym operatorem narzedzi tnacych

Madzenie, weekend pieknosci to tylko gleboka zima. My od wiosny do jesieni mamy oklady z blota i aromaterapie gratis, o samomasazu kosci nie wspomne i to wszystko ze szczescioterapia wlacznie w gratisie.

Jolu, mam w tym roku zamiar zrobic skok na miodek

Jotus, dzisiaj to mnie nic do lotu nie porwie. Zlamalam sie i byly paczki i teraz niestety place za to Ale wiedzialam czym sie to skonczy A drugi ul juz jest postanowiony Chociaz jeszcze nie wyrazilam zgody

Kasia Kindzia, no ilez mozna wagarowac Witaj w .... ogrodzie

Aniu Monte
, Ja mam Annabelki i Limiki, jedna Incrediball i jedna chyba Tardive, ktora miala byc Limka, ale nie jest. Nie posiadam ogrodowych hortek. A co do pszczolek to musza dac rade. W sobote bede je miala na oku

Ewusia, Pszczolko
, przykro mi Kurcze Tez myslalam o ciemiernikach, ale nie mam na razie gdzie kupic. Jeszcze wrzosce

Irenko, na to licze

Gabrysiu, nie poznalam Cie w nowym avatarku : A futro doigra sie kapieli w weekend. Dzisiaj go przylapalam na niecnym procederze tarzania sie w miale weglowym u sasiadow. Juz kilka dnie sie zastanawialam co on taki przykurzony. No to teraz juz wiem To moje futro to jest niezle zeswirowane

Bozenko, mnie to nie przeszkadza, ze mniejszy, gdzies jednak wyczytalam - nie wiem na ile to prawda, ze kwiaty sa wieksze...

Agnieszko, witaj Coz ja moge napisac o moich pszczolach... Sa cudowne Bardzo lagodne. Dostalam je w prezencie, bo kilka lat temu wypadl mi spory roj i strasznie marudzilam, ze nowy nie zamieszkal w ulu. Nie znosze martwej ciszy w ogrodzie, musi cos bzyczec, cwierkac. Ogrod musi zyc. Nasz serdeczny Przyjaciel, ktory ma kilka pasiek, sprezentowal mi malutki odklad w zeszlym roku i mnie uczy. Licze, ze mnie wezmie do ktorejs swojej pasieki na nauke miodobrania Ale ekspertka pszczolkowa jest u nas Ewa Pszczelarnia. Zajrzyj do niej, jakie ma piekne ule

Mathildis, podobaja mi sie bardzo ogrodowe hortki, szczegolnie te niebieskie, ale z moimi zdolnosciami pewnie nigdy by nie zakwitly

Joasiu, nie musisz ciachac az tak nisko jak ja 30cm od ziemi wystarczy

Anek
, lecom, lecom, tylko cos czesto robia sobie przystanki

Ewcia, i na ogorka

Bociuchna, no powiem...ale żeś się napisała
monteverde 23:25, 27 lut 2014

A będziesz je dokarmiała?Dbaj o pszczółki bo miodek smaczny
Urszulla 02:09, 28 lut 2014

No, no-
odważnie z tymi hortkami podziałałaś, dzięki Tobie i ja nabrałam odwagi,
bo moje zeszłoroczne takie rachityczne gałązki
mus ściąć tak samo