Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Basieksp 00:25, 30 wrz 2024

Aga, Ty masz dużo już zaplanowane, wiesz czego chcesz a to jest połowa sukcesu Myślę, że wszystko pójdzie sprytnie i bez większego problemu wszystko, szybko ogarniesz
Monika83 08:49, 30 wrz 2024

Zgadzam się z Basią w 100%
Patrycja_KG_Lu 09:12, 30 wrz 2024

U mnie w garażu też wylewka mocna betonowa, a na to farba taka jak mają w centrach handlowych na parkingach podziemnych. Jak narazie 2 lata i się sprawdza zamiast płytek. Tydzień temu miała pierwsze mycie karczerem i jest jak nowa.
MartaCho 09:33, 30 wrz 2024

Agatorek napisał(a)
Martuś, będą falować na pewno . Dziś byłam na chwilę na działce, miałam spotkanie z Panem od przyłącza wody. I tak mniej więcej już wiem, jak będzie usytuowane ogrodzenie. Chcę się odrobinę cofnąć od drogi gminnej tak, żeby mieć miejsce na trawy.
We wtorek z kolei geodeta będzie mi wbijał kołki na granicy, także powoli zaczyna coś się dziać.

Pomysł z cofnięciem od drogi jest bardzo dobry- miejsca parkingowe dla odwiedzających będą
Papierologia jest na pewno dość upierdliwa i trwa, ale akurat u Ciebie trafia to na zakończenie sezonu ogrodowego i zimę, to żalu, że czas ucieka, nie będzie. Akurat czas snucie planów! Nie obejrzysz się, jak zleci!
DariaB 10:44, 30 wrz 2024

Agatorek napisał(a)
Daria, dzięki ❤️
Na pewno w przyszłym sezonie się spotkamy, czy podczas wspólnych wizyt u dziewczyn, czy u Ciebie, bo i Twój ogród chciałabym obejrzeć

Fajnie mój ogród chcesz oglądać? To teraz się zarumieniłam
TAR 11:09, 30 wrz 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)
U mnie w garażu też wylewka mocna betonowa, a na to farba taka jak mają w centrach handlowych na parkingach podziemnych. Jak narazie 2 lata i się sprawdza zamiast płytek. Tydzień temu miała pierwsze mycie karczerem i jest jak nowa.

w drugim domu tak mialam. Wylewka i na to farba betonowa, niestety droga nasza blotnista zawsze z piachem wjezdzalam i tam gdzie kola to farba sie wycierala.
Dlatego zrobilismy teraz wylewke techniczna, gladka, mozna myc. Taka jak na halach produkcyjnych. Bajka. A kosztowała niewiele wiecej.
Patrycja_KG_Lu 13:56, 30 wrz 2024

TAR napisał(a)

w drugim domu tak mialam. Wylewka i na to farba betonowa, niestety droga nasza blotnista zawsze z piachem wjezdzalam i tam gdzie kola to farba sie wycierala.
Dlatego zrobilismy teraz wylewke techniczna, gladka, mozna myc. Taka jak na halach produkcyjnych. Bajka. A kosztowała niewiele wiecej.

Z tego co piszesz to ta Twoja jeszcze fajniejsza, zwłaszcza przy trudniejszych warunkach
TAR 14:41, 30 wrz 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Z tego co piszesz to ta Twoja jeszcze fajniejsza, zwłaszcza przy trudniejszych warunkach

Super jest, wiesz jak wyglada posadzka w garazach w blokach albo na halach magazynowych? To wlasnie taka sobie zrobilam, nie do zajechania. Ten Pan co robil nam posadzki zajmuje sie jednymi i drugimi wiec w cenie calosci praktycznie nie odczulam. Te w garazu robil ciut dłuzej, bo musial utwardzenie zrobic i zatrzec we wlasciwym czasie.
Margo2 15:31, 30 wrz 2024

No widzisz Aga, rzucić tylko temat i od razu masz porady.
Zbudujesz dom w trymiga
W sumie to możesz urządzać las w międzyczasie.
Tam robót nie będzie
Rojodziejowa 15:44, 30 wrz 2024

Też mam takie coś… chyba. To posadzka przemysłowa - beton szlifowany i impregnowany.