Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

LIDKA 22:08, 04 wrz 2025

Aga rozejrzyj się za stolarzem gdzieś w okolicy. Zrobi Ci taniej. Takie jak chcesz.

Nasze drzwi są z dębiny, ciepłe antywłamaniowe z doświetlem bocznym i górnym. Szybka w drzwiach.
Szyby weneckie. I 6 lat temu zrobił mi je stolarz za ok 9 tys. To była połowa ceny drzwi z Voxa.

To niech teraz weźmie 15-18 to do Twojej ceny i tak tanio będzie. Montaż był w cenie.
Mam od niego wszystkie drzwi wewnętrzne i listwy przypodłogowe.

Nie wiem czy ten stolarz Pan Antoni wziąłby zlecenie z okolic stolicy. Jest z Wroniaw.

Aaaaa jeszcze sam przyjechał pomierzyć otwory drzwiowe a kolor dobrał mi do okien.
Agatorek 22:16, 04 wrz 2025

Judith napisał(a)

20 litrów za 7 zeta to drogo jest. Standardowo worki mają 60-80 litrów i kosztują kilkanaście złotych.

Masz rację.

Nie zwróciłam uwagi na to, że standardowy worek to 80 l (ostatni raz kupowałam korę ze 2 lata temu, jak nie 3)
Agatorek 22:22, 04 wrz 2025

LIDKA napisał(a)
Aga rozejrzyj się za stolarzem gdzieś w okolicy. Zrobi Ci taniej. Takie jak chcesz.

To niech teraz weźmie 15-18 to do Twojej ceny i tak tanio będzie. Montaż był w cenie.
Mam od niego wszystkie drzwi wewnętrzne i listwy przypodłogowe.
.

W sumie to nie wiem jeszcze, czy na pewno chcę drewniane drzwi . Ale poszukam jakiegoś stolarza w okolicy i z ciekawości zapytam.
18 tys to i tak drogo (w porównaniu z wycenami, które mam na stalowe drzwi).

Tak, wiem, wszystko teraz jest drogie . A „niestandardowy” wymiar zawsze będzie droższy, niestety.
Magara 22:36, 04 wrz 2025

Aga, jakby co to ja mam superowego stolarza, tutaj na Kaszubach. Jemu odległości nie straszne, chyba?
Człowiek, którego jestem w stanie polecić, firma z dziada-pradziada.
Mam od nich i drzwi i regały i zabudowy różne, pełna profeska
Judith 22:45, 04 wrz 2025

Agatorek napisał(a)

W sumie to nie wiem jeszcze, czy na pewno chcę drewniane drzwi . Ale poszukam jakiegoś stolarza w okolicy i z ciekawości zapytam.
18 tys to i tak drogo (w porównaniu z wycenami, które mam na stalowe drzwi).

Tak, wiem, wszystko teraz jest drogie . A „niestandardowy” wymiar zawsze będzie droższy, niestety.

Mam identyczne zdanie. Po jakie licho płacić tyle kasy za drzwi??
Agatorek 22:57, 04 wrz 2025

Magarku, dzięki, przemyślę jeszcze jutro/pojutrze w ogóle temat drewnianych drzwi. I w razie czego dam Ci znać.

Judith, dlatego na 99% zostanę przy stalowych drzwiach.