Agatorek
21:57, 04 wrz 2022

Monika, pozazdrościłam m.in. Tobie szpalerków, to musiałam i u siebie gdzieś taki wcisnąć

Basiu, ona właściwie jest taką małą krówką. I jeszcze ma baaardzo długi język
Mirka, byłam, widziałam i się zachwyciłam
❤️
Wiesz, Ty też nie masz małego terenu, siły też masz
. Ale szczerze, to dziś ledwo co się zwlokłam, a jutro jeszcze grabienie tej wyrwanej trawy mnie czeka, bo chcę trochę roślin tam jeszcze w tygodniu posadzić.
Tam już są 3 głogi, 4 klony shaina, na końcach rabaty 2 wiśnie jeddońskie (wszystko posadzone w zeszłym roku, klony na wiosnę). W zeszłym tygodniu posadziłam kilka hortensji annabelle (różowych i białych i „łososiowych”). Na obwódkę mam bergenie (od mamy, wielkie donice). Na pewno pójdą tam też judaszowce, które niedawno kupiłam i dwie róże Plaisanterie. Mam jeszcze 3 cisy.
Jak już to posadzę, to pewnie jeszcze miejsce mi zostanie i będę coś myśleć. Na pewno jakieś trawy, może dostanę kolejną wielką rozplenicę od mamy (jej już się nie mieszczą
). Ostatnią, którą od niej dostałam, podzieliłam na 4 i wyszły 4 bardzo duże.

Basiu, ona właściwie jest taką małą krówką. I jeszcze ma baaardzo długi język

Mirka, byłam, widziałam i się zachwyciłam

Wiesz, Ty też nie masz małego terenu, siły też masz

Tam już są 3 głogi, 4 klony shaina, na końcach rabaty 2 wiśnie jeddońskie (wszystko posadzone w zeszłym roku, klony na wiosnę). W zeszłym tygodniu posadziłam kilka hortensji annabelle (różowych i białych i „łososiowych”). Na obwódkę mam bergenie (od mamy, wielkie donice). Na pewno pójdą tam też judaszowce, które niedawno kupiłam i dwie róże Plaisanterie. Mam jeszcze 3 cisy.
Jak już to posadzę, to pewnie jeszcze miejsce mi zostanie i będę coś myśleć. Na pewno jakieś trawy, może dostanę kolejną wielką rozplenicę od mamy (jej już się nie mieszczą