Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Kasya 21:35, 23 maj 2021

April napisał(a)

Wiola, dzięki
rabaty w pobliżu misy niemal ukończone. Teraz czas przystąpić do rabaty właściwej, na której stoi misa. To kolejny krok. Już teraz mogę.
Ze ścieżki jestem zadowolona. Będzie można czystą nóżką obejść rabatę na około No i ta moja ulubiona geometria

Dereń cappucino. Ciekawe czy pokaże choć jeden kwiatek. Posadziłam go dopiero w zeszłym roku. Uwielbiam kolory jego listków

Pieknie wyeksponowana hosta ... od razu mysle o moich które z krzaków muszę wyciągnąć
Ten deren ma takie zolte listki ? Rzeczywiście ładny
Kwiatowe paki są okrągłe, miał takie ?
SlonecznyOgrod 21:51, 23 maj 2021

April napisał(a)

cercis Golden Fall

Słyszałam, że skończyły Ci się zdjęcia
No to ja zacytuje dwa.
Pierwsze bo ostro poryłaś, brawo, pięknie w otoczeniu misy, ścieżka i w ogóle...
Drugie bo judaszek mega fajny złotolistny i płaczący i na piaszczysta ziemię się nadaje, też takiego chcę- stacjonarnie kupowałaś?

Widać na rabatach, że już super użyźniłaś ziemię, a każda nowa roślina ma spory czarny dołek, mrocznie brzmi ale dobrze znaczy
Magleska 22:22, 23 maj 2021

Aprilku

rewelacyjne te Twoje ścieżki
cały ogród bardzo w moim stylu
tak się przez te dwa dni styrałam ,że aż opuszki mnie bolą .... dlatego mało piszę
Agatorek 23:40, 23 maj 2021

April napisał(a)

Śliczny ten zakątek
Tylko ścieżki nie widzę, żeby przejść do ławek (żartuję ).

Bardzo gęsto już masz na rabatach.
Śliczny ten dereń kanadyjski, ale u mnie raczej nie ma szans
Gosiek33 05:48, 24 maj 2021

Kolejny fragment ogrodu odhaczony

Poczekam na Ciebie

Masz jeszcze spory areał do obsadzena. Kurdybanek jest świetny, a w razie czego łatwo go wyrwać
Jako zadarniacza może jeszcze chcesz dziką poziomkę albo pragnię syberyjską? Fiołki masz?

Joann 08:58, 24 maj 2021

Piękny leśny zakątek, ja nieustannie zachwycam się ścieżkami (obsesja moja ostatnio), bo nadają temu ogrodowi nowoczesności. Świetnie to wymyślone wszystko!
tulucy 09:03, 24 maj 2021

Jola też mi dom przeszkadza w ogrodniczkowaniu a jeszcze rodzina chce jeść - tu z zazdrością myślę o Tobie i Bogusiu... też bym taki układ chciała dobrze chociaż, że przez pandemię nie przyjmujemy żadnych gości jakiś plus tej sytuacji
mrokasia 09:07, 24 maj 2021

April napisał(a)

Wróciłam jeszcze raz do fotek, tym razem na komputerze a nie w telefonie i wiesz, co? Tak parkowo się zrobiło
Yenna 09:30, 24 maj 2021

April napisał(a)

Mistrzowsko to już wygląda Klimat jest niesamowity, wprost ze zdjęcia zachęca żeby iść i usiąść.
Catalinasdiary 12:32, 24 maj 2021

Daleko poszłaś w las z tą rabatą. Mega mi się podoba.