Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

TAR 09:05, 17 sie 2023

U nas w nocy padalo i teraz tez siąpi, moze i do Ciebie dojdzie. A moj nie wierzyl w deszcz i trawska nie skosil. Rano spodnie mokre po kolana.
April 09:54, 17 sie 2023

OGŁOSZENIE PARAFIALNE
Czy ktoś z przyjeżdżających jest zainteresowany różą Bantry Bay? Kolos, którego ciągle tnę bo głupio posadziłam.
Muszę wykopać i posadzić klona palmowego.
Makao 13:50, 17 sie 2023

April napisał(a)
Ania, to było wieczorem, jak wróciłam z pracy, po 18-tej. To nawet trudno sobie wyobrazić co było wcześniej.
Padało? Oj to zazdroszczę. Ja to w rozpaczy zastanawiałam się czy jest sens spotkanie robić jak tak ogród wygląda. Ale trudno, pogadamy sobie przynajmniej, ponarzekamy, może lżej się na duszy zrobi

Spotkanie przyda się tak czy siak. Na te pogaduchy właśnie czekam bardzo
Dziś też parno ale niebo pochmurne. Raczej deszczu z tych chmur nie będzie więc znowu podlewam a nowa rabata czeka na kopanie.

Za róże podziękuję. U mnie róże mają ciężkie warunki więc może nie wytrzymać. Szkoda by było.
Mary 17:35, 17 sie 2023

April napisał(a)
Ania, to było wieczorem, jak wróciłam z pracy, po 18-tej. To nawet trudno sobie wyobrazić co było wcześniej.
Padało? Oj to zazdroszczę. Ja to w rozpaczy zastanawiałam się czy jest sens spotkanie robić jak tak ogród wygląda. Ale trudno, pogadamy sobie przynajmniej, ponarzekamy, może lżej się na duszy zrobi

Wręczysz nam węże i będziemy podlewać.
Mary 17:37, 17 sie 2023

Na różową różę się nie skuszę.
UrsaMaior 07:40, 18 sie 2023

U mnie w nocy było pandemonium, pioruny waliły i lało tak, że hej. U Ciebie jak?
mrokasia 07:42, 18 sie 2023

No właśnie? U mnie było podobnie jak u Izki.
April 08:01, 18 sie 2023

Agnieszka_Z napisał(a)
Cześć April U mnie miało padać od dziś, więc wczoraj ścigałam się z komarami przekopując grządkę pod truskawki. Udało się, pogryzły mniej niż 2 dni wcześniej. Podziwiam osoby pracujące fizycznie.
U Was też tyle komarów?

Cześć, u mnie susza, komary tego nie lubią
Widziałam twój wątek. Zaczynasz od warzyw, dla mnie to najtrudniejsze. Poza pomidorami w doniczkach, zresztą pierwszy raz, nic nie uprawiam.
April 08:02, 18 sie 2023

TAR napisał(a)
U nas w nocy padalo i teraz tez siąpi, moze i do Ciebie dojdzie. A moj nie wierzyl w deszcz i trawska nie skosil. Rano spodnie mokre po kolana.

Nie pamiętam kiedy u mnie było koszone... nie ma potrzeby, mam ściernisko
April 08:03, 18 sie 2023

Makao napisał(a)

Spotkanie przyda się tak czy siak. Na te pogaduchy właśnie czekam bardzo
Dziś też parno ale niebo pochmurne. Raczej deszczu z tych chmur nie będzie więc znowu podlewam a nowa rabata czeka na kopanie.

Za róże podziękuję. U mnie róże mają ciężkie warunki więc może nie wytrzymać. Szkoda by było.

Ja już kupiłam dwa nowe zraszacze bo poprzednie się zacinały. Wszystko żeby tylko uratować to co zostało.