Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

April 11:24, 29 lut 2024

Podglądałam twoje fotki na FBŁadne
U Kalisiaka i AF jeszcze nie byłam. Kupiłam w Witonie tego droższego ciemiernika Bardzo ładne sadzonki
Gdzie ty upchniesz jeszcze nowe zakupy? Widziałam plany na powiększenie tarasu ale akurat nie miałam czasu pisać Wreszcie się doczekasz
inka74 11:53, 29 lut 2024

Na razie póki pogoda jest i wena odrabiam zaległości w ogrodzie bo potem się nie uda. Fotki w ilości hurtowej czekają na obrobienie. W końcu zrealizowałam moje marzenie o karnawale w Wenecji. Byłyśmy razem z Jolanką. I nie tylko w Wenecji. Jeszcze w kilku innych mega ciekawych miejscach. To chyba dało mi jakiegoś takiego poweru. Ostatnio bardzo go brakowało.
U Kalisiaka spokojnie jeszcze można do marca poczekać. W Aga tez czekają na dostawy, swoje dalej rozsyłają.
Gruszka_na_w... 19:27, 29 lut 2024

inka74 napisał(a)
Na razie póki pogoda jest i wena odrabiam zaległości w ogrodzie bo potem się nie uda. Fotki w ilości hurtowej czekają na obrobienie. W końcu zrealizowałam moje marzenie o karnawale w Wenecji. Byłyśmy razem z Jolanką. I nie tylko w Wenecji. Jeszcze w kilku innych mega ciekawych miejscach. To chyba dało mi jakiegoś takiego poweru. Ostatnio bardzo go brakowało.

Ależ cudowną miałaś wyprawę i w jakże miłym towarzystwie. Przypomnij Jolance, że zaniedbuje swój wątek.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Magleska 20:41, 29 lut 2024

Jola melduję ,że jestem na bieżąco ,tylko czasu i weny brak na pisanie

Buziaki
Makao 18:32, 01 mar 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Ależ cudowną miałaś wyprawę i w jakże miłym towarzystwie. Przypomnij Jolance, że zaniedbuje swój wątek.

Zgadzam się co do słowa
Super wyprawa, super towarzystwo, Jolanka powinna tu wrócić
Margo2 23:10, 01 mar 2024

Jola, jak ja się stęskniłam za Twoim ogrodem.
Gosialuk 22:35, 02 mar 2024

Jola zaglądałam, choć po cichu. Sterty igieł na rabatach - ilość nie do pozazdroszczenia. Za to kotka fajna, choć z "pazurem". Mam nadzieję, że jednak dacie jakoś radę ją obłaskawić.
UrsaMaior 15:17, 03 mar 2024

April, pokazuj krokuski itepe!
Alija 15:27, 06 mar 2024

Aprilku, ja też czekam na kolejne wiosenne zdjecia.
April 11:13, 07 mar 2024

Dziękuję że zaglądacie. Myślałam że będzie u mnie już trochę spokojniej i więcej czasu ale to tylko pobożne życzenia.
Nie mam czasu pisać, czytać a nawet skończyć sprzątać w ogrodzie. A za chwilę święta, mycie okien...
Zdjęcia z ostatniego weekendu. Schetałam się bardzo bo cięłam żywopłot, sama szarpiąc się z rusztowaniem, przestawianie, poziomowanie, czując się jak cyrkowiec przy wdrapywaniu na nie. Miałam jeden dzień bo musiałam oddać więc potem odchorowałam.

Bzyki się obudziły