Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Makao 21:48, 27 sie 2024

To czekam co jutro wymyślisz
mrokasia 21:49, 27 sie 2024

Judith, a jakby tak:
- brzegiem nowej rabaty, wyznaczonej tak jak w Twoim projekcie, puścić taką samą obwódkę jak na tej rabacie obok, której nie chcesz zmieniać
- połączyć obie rabaty linią tak jak proponuje Hania i w tym miejscu pomiędzy rabatami posadzić jednorodną plamą coś niziutkiego, zadarniającego.
Nie musiałabyś nic przesadzać a jednocześnie obie rabaty miałyby wspólny element.
Judith 21:53, 27 sie 2024

mrokasia napisał(a)
Judith, a jakby tak:
- brzegiem nowej rabaty, wyznaczonej tak jak w Twoim projekcie, puścić taką samą obwódkę jak na tej rabacie obok, której nie chcesz zmieniać
- połączyć obie rabaty linią tak jak proponuje Hania i w tym miejscu pomiędzy rabatami posadzić jednorodną plamą coś niziutkiego, zadarniającego.
Nie musiałabyś nic przesadzać a jednocześnie obie rabaty miałyby wspólny element.

Dobre! Biorę na tapet!
Makao 21:58, 27 sie 2024

Judith napisał(a)

O boszsz!! No jak takie skojarzenie, to ja chyba jednak pożegnam się z tym pomysłem .
BTW: kobiecy biust równy?? Nie spotkałam się z takim

Sama powiedziałaś że Twój eM miał „skojarzenia”

Mój jest dość równy więc założyłam że każda kobieta tak ma
Może dlatego że kiedyś sporo na siłowni ćwiczyłam idąc tropem Margo2 i rozwinął się proporcjonalnie.

Oj tam, nie ważne
Ciach temat skojarzeniowy
An_na 22:11, 27 sie 2024

A mnie się te półkola i zęby skojarzyły z kartą karo, znaczy trawnik miałby jej kształt
Juzia 22:24, 27 sie 2024

Judith jeśli Tobie ten ząb nie przeszkadzałby przy cięciu wąsów i koszeniu... to w sumie mógłby zostać.
Byłoby oryginalnie i tak... od cyrkla! co mi do Ciebie bardzo pasuje

No i jeden ząbek już masz! Widziałam go na fotach, ale moje zamiłowanie do fal wzięło górę i od razu Ci naskrobałam żebyś usuwała tego zęba

To Twój ogród! Rób jak Ci w duszy gra!
I co że nie będzie standardowo?!?!
Magara 22:41, 27 sie 2024

O matulu, myślałam, że znowu deszcz u Ciebie padał jak zobaczyłam, że tyle nowych wpisów
Ale widzę, że Cię nosi jeszcze po poprzednich opadach
Rojodziejowa 22:55, 27 sie 2024

Magara napisał(a)
O matulu, myślałam, że znowu deszcz u Ciebie padał jak zobaczyłam, że tyle nowych wpisów

Haha padłam.
Judith trzymam kciuki za rozkminkę podobne miałam skojarzenie jak Zana do ciasta na pierogi, ale jakie to przyjemne skojarzenie
Judith 10:49, 28 sie 2024

An_na napisał(a)
A mnie się te półkola i zęby skojarzyły z kartą karo, znaczy trawnik miałby jej kształt

No dzieło sztuki, jak nic!
Judith 10:51, 28 sie 2024

Juzia napisał(a)
Judith jeśli Tobie ten ząb nie przeszkadzałby przy cięciu wąsów i koszeniu... to w sumie mógłby zostać.
Byłoby oryginalnie i tak... od cyrkla! co mi do Ciebie bardzo pasuje

No i jeden ząbek już masz! Widziałam go na fotach, ale moje zamiłowanie do fal wzięło górę i od razu Ci naskrobałam żebyś usuwała tego zęba

To Twój ogród! Rób jak Ci w duszy gra!
I co że nie będzie standardowo?!?!

Od cyrkla dosłownie było rysowane . Chyba dzisiaj wytnę w trawie zarys... Tak coś czuję