Hakonechole Grenhills, chciałam zielone liście, do tego mojego nowego zakątka z judaszkiem i coś małego do smarta z sadzeniem poczekam chwilę, ma być jeszcze ciepło, dwie cyfry na plusie i to już koniec na ten sezon
Jeśli na tymczas to chyba nie ma sensu teraz kupować .
Ja kupiłabym jeszcze cebul tulipanów, ale w stacjonarnych już nie ma... Zobaczę czy w internetowych są jakieś wyprzedaże.
Są jeszcze. Czekają na mnie właśnie w paczkomacie Mount Tacoma, Double Negrita i Foxtrot. Gorzej z tymi, które są chwalone jako te, które nie giną po sezonie.
Ostatnio zauważyłam, że HM ma cebulki kwiatów - zaskoczenie miesiąca. Ale ceny kosmiczne.
Ewa, czy parocja Persian Spire może być prowadzona na drzewko wielopniowe? Bom dzisiaj zakupiła, wybierając taką ładną z jedną nóżką , żeby na wąsko ją prowadzić.
A teraz grzebię w necie i widzę superaśne wielopniowe perocje. I strasznie mi się podobają.
I przy okazji - czy śniegowiec da radę w gliniastej glebie? Aleś mi Dziewczyno chciejstwa włączyłaś Cmok!
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
TAR, Aniu - a co masz w koszyku? (ja się zabiję - wieloletni odwyk diabli wzięli )