Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Judith 10:06, 20 lis 2024

Dziewczyny, u mnie wczoraj i przedwczoraj było tak ohydnie, ze śnieg powitałabym z radością . Lubię śnieg, bo przykrywa szarość. .
Judith 10:07, 20 lis 2024

Tess napisał(a)
No ja nie mogę na forum wchodzić, bo już mi się znowu chciejstwa włączyły
Przeczytałam propozycje krzewów/drzew i mam już całą listę tego, co mi się podoba, tylko miejsca brak
Akcja z przesadzaniem świerka super. Przyjmie się, teraz dobra pora.

Co nie? super propozycje
Dziękuję za dobre słowo dla świerka .
Basieksp 10:58, 20 lis 2024

U nas znowu pada i dużo mocniej niż wczoraj, jest na plusie ale narazie nie topnieje, za mocno pada. Ja średnio się z tego cieszę, nie zdążyłam wszystkich liści posprzątać, część jeszcze nie opadła, na rabatach też bałagan, ale dlatego, że jeszcze wszystko w miarę się trzymało, teraz po tym śniegu wszystko już będzie do sprzątania.
Judith 12:27, 20 lis 2024

Basieksp napisał(a)
U nas znowu pada i dużo mocniej niż wczoraj, jest na plusie ale narazie nie topnieje, za mocno pada. Ja średnio się z tego cieszę, nie zdążyłam wszystkich liści posprzątać, część jeszcze nie opadła, na rabatach też bałagan, ale dlatego, że jeszcze wszystko w miarę się trzymało, teraz po tym śniegu wszystko już będzie do sprzątania.

U mas nieustająco szaro, buro i ponuro.
Dziś jest dzień dostawy nowych kolorowych włóczek, zatem jest wielka radość .
Basieksp 13:04, 20 lis 2024

Judith napisał(a)

U mas nieustająco szaro, buro i ponuro.
Dziś jest dzień dostawy nowych kolorowych włóczek, zatem jest wielka radość .

Ja chyba nie będę się chwalić co dziś do mnie przychodzi, bo śnieg leży a ja będę sadzić trawki eM jest w domu i odebrał paczuszkę powiedziałam mu, że ma namoicik w ogrodzie postawić, grzejniczek podłączyć i posadzić, jak już jest w domu ja chyba muszę już sezon zakończyć a nie wymyślać
Kontonaogrod 13:07, 20 lis 2024

Niezła akcja z tym świerkiem

moje drzewa mniejsze. I bardziej im tnę bryłę. Nadal wierzę że większość się przyjmie
Judith 13:26, 20 lis 2024

Basieksp napisał(a)

Ja chyba nie będę się chwalić co dziś do mnie przychodzi, bo śnieg leży a ja będę sadzić trawki eM jest w domu i odebrał paczuszkę powiedziałam mu, że ma namoicik w ogrodzie postawić, grzejniczek podłączyć i posadzić, jak już jest w domu ja chyba muszę już sezon zakończyć a nie wymyślać

No jak to nie będziesz się chwalić?! Mów jakie trawki zamówiłaś
Ja wciąż biorę pod uwagę zamówienie drzewka/krzewu w tym sezonie, jeśli tylko się ma któreś zdecyduję .
Judith 13:29, 20 lis 2024

Kontonaogrod napisał(a)
Niezła akcja z tym świerkiem

moje drzewa mniejsze. I bardziej im tnę bryłę. Nadal wierzę że większość się przyjmie

No niezła, fakt
Trzymam kciuki za swojego świerka, więc przy okazji potrzymam za Twoje drzewka .
TAR 13:30, 20 lis 2024

Ja mam w koszyku 3 szt. roslinek ale caly czas sie waham, bo i tak by poszły na tymczas. A cebulek mam jeszcze do posadzenia. Na dworzu malo przyjemnie i troche mi sie juz nie chce Chyba jednak poczekam do wiosny.
Basieksp 13:58, 20 lis 2024

TAR napisał(a)
Ja mam w koszyku 3 szt. roslinek ale caly czas sie waham, bo i tak by poszły na tymczas. A cebulek mam jeszcze do posadzenia. Na dworzu malo przyjemnie i troche mi sie juz nie chce Chyba jednak poczekam do wiosny.

Hej, jakby coś, to ja dla Ciebie też mam roślinki Wzięłam te dwie hryzantemki będą czekały sobie do wiosny