Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród długi

Ogród długi

Patrycja_KG_Lu 15:39, 27 lip 2023

Co to za trawa na zdjęciu? To proso Northwind?
Joann 08:08, 28 lip 2023

olciamanolcia napisał(a)

Przesuń mu tego kija

No właśnie ciort uparty jest!
Joann 08:08, 28 lip 2023

edi75 napisał(a)

No właśnie tak pomyślałam.. albo do brzozowej albo do Pisardii

Może tu i tu? Będzie spojnie
Joann 08:09, 28 lip 2023

edi75 napisał(a)

Tak troszeczkę chociaż

Taaa, upały jak osioł! Za mało mam czasu, żeby go przekonywać, on dojrzewa do moich pomysłów bardzo powoli
Joann 08:11, 28 lip 2023

Judith napisał(a)

Już jest plan, ze jeśli przezimują to pójdą na nową słoneczną rabatę, której jeszcze nie ma, ale już jest rozkminiona i będę szykować jej miejsówkę pod koniec sezonu

Ja wykopalam i podzielilam gaure że dwa tygodnie temu, ścięłam do ziemi i odbija. Może nie czekaj do przyszłego sezonu?
Joann 08:11, 28 lip 2023

Judith napisał(a)

Cosik mała, pani

Cosik baaardzo mała! za bardzo!
Joann 08:15, 28 lip 2023

Wiaan napisał(a)
Jakie piękne trawy. Doczekasz się szybciej niż myślisz jak wszystko będziesz miała skończone. Różę widzę Masz bardzo ładny ogród

Oj, galopuje, ale ciągle chcę wiecej i więcej zrobić. Tylko raz, że mam ograniczenia, robie sama, dwa, że jestem zależna od eMa, który musi cześć prac wykonywać, np. przenieść kojec, a on ciągle zapracowany. Ale juz można odpoczywać wśród zieleni, także cześć planu została zrealizowana
Joann 08:17, 28 lip 2023

Rojodziejowa napisał(a)
Róża fajna Może kiedyś i ja się na nią skuszę Lista róż upragnionych niebezpiecznie się powiększa

Ładna sadzonka mi przyszła, żeby tylko się przyjęła. To prawda, ja też mam już listę roz, które chcialabym mieć, tylko miejsca nie za duzo
Joann 08:20, 28 lip 2023

anuska2507 napisał(a)
A ja się ostatnio skusiłam, a właściwie to polowałam na nią

Bardzo ładne te wysokie trawy, będzie piękna rabatka

Ja też polowalam stacjonarnie, ale u mnie próżno szukać konkretnej odmiany. Musiałabym całe miasto zjeździć, a i tak mogłabym nie kupić.

Trawy posadzone w zeszłym roku, dlatego teraz już takie duze uwielbiam je, to proso zgapione od Justyny
Joann 08:22, 28 lip 2023

ajka napisał(a)

Koniecznie, rozchodnik i stipa do rozsadzenia. Plan na najbliższe dni jutro ma lać, zobaczymy jak z pogodą jeszcze.

I co? Rozsadzone? U mnie pada dziś ma cały dzień padać, przerwa w pracy, lekarstwo dla roslin