Pogoda kijowa, zdążyłam posadzić tylko nowe liliowce. Za to wyrwałam sporo chwastów, a eM skosił trawnik, więc ogród trochę zyskał na wyglądzie. Może jutro coś ruszę, bo muszę jeszcze przesadzic hortensje, azalię i posadzić nową jezowkę. Pracy mi przybywa zamiast ubywać
Absolutnie nie bez sensu skąpi trawnika, bo chxe więcej trawy na ognisko. Widzi też, że rosliny przybierają niebezpiecznie na ilości. No zdał sobie sprawę, że ogrod tworze chyba powątpiewał, że się uda
Busz pokazywalam, ale nie z tej perspektywy. Ciągle coś wchodzi w kadr, a właściwie ciągle trampolina i dlatego nie mam zdjęć w tej części. No taki minus małego ogrodu.
Fajnie masz wciągnął się w ogrodowanie, to masz z niego pomocnika też uważam, że trawnik nie jest aż taki potrzebny, zwłaszcza przy mojej dłuuuugiej działce. Ale na razie dzieci są małe, biegają, trochę mi szkoda robić radykalną zmianę, choć w głowie już jest plan
To faktycznie, skarby masz tam no to grubsze pracę Cię czekają. Ja też wydobyłam sporo zabytków, tak to jest z przygotowaniem gleby, różne rzeczy można wykopac
Jaką masz odmianę świdośliwy?
Nie chcę Cię martwić, ale też mi się wydaje, że jeśli nie jest kolumnowa, to będzie jej za ciasno przy tych trawach. Widziałam dzisiaj w szkółce większe egzemplarze, one faktycznie dość szeroko rosną.