Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród.

Rododendronowy ogród.

Bogdzia 17:01, 08 kwi 2012

asc napisał(a)
Widzisz Bogdziu, znów grandzę u Ciebie Goście mi jadą, więc musze uciec na jakiś czas od tego torciku

To miłego spotkania z miłymi mam nadzieje goścmi. Czy to Ci od kompostu?
Milka 17:30, 08 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

To co jakiś czas w świeta, pobiesiadujemy u ciebie

Mam nadzieję ze nie tylko w święta.

O rany, Bożenko, coś takiego to bym zjadła w całości,... sama!!
ell 18:18, 08 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

Chciałam tylko zaglądnąć i życzyć radości Zmartwychwstania oraz dobrej zabawy w mokry poniedziałek, a tu chichy i śmichy.
Zostawiam ostatni kawałek ciasta, bo znika w tempie zastraszającym i nawet nie zdążysz Bogdziu spróbować.

smacznego

Jestes kochana że mi przyniosłaś ten ostatni kawałak ciasta . Musi byc pyszne bo chyba nasączone , a z wyglądu po prostu super. teraz siadam i się zajadam.Dzięki. Przy okazji popatrzę na piękny wiosenny bukiet i tylko jednego nie wiem czy w tej buteleczce jeszcze coś zostało, bo ja choc niepijaca w realu to w wirtualu chętnie kieliszeczek wypiję.

Kochana jeszcze 1/3 została. Wystarczy jeszcze i dla Twoich gości.
Bogdzia 19:19, 08 kwi 2012

ell napisał(a)

Chciałam tylko zaglądnąć i życzyć radości Zmartwychwstania oraz dobrej zabawy w mokry poniedziałek, a tu chichy i śmichy.
Zostawiam ostatni kawałek ciasta, bo znika w tempie zastraszającym i nawet nie zdążysz Bogdziu spróbować.

smacznego

Jestes kochana że mi przyniosłaś ten ostatni kawałak ciasta . Musi byc pyszne bo chyba nasączone , a z wyglądu po prostu super. teraz siadam i się zajadam.Dzięki. Przy okazji popatrzę na piękny wiosenny bukiet i tylko jednego nie wiem czy w tej buteleczce jeszcze coś zostało, bo ja choc niepijaca w realu to w wirtualu chętnie kieliszeczek wypiję.

Kochana jeszcze 1/3 została. Wystarczy jeszcze i dla Twoich gości.

To jeszcze lepiej. W takim razie moi goście czestujcie się ze stołu zastawionego nam przez Ell.
monteverde 19:21, 08 kwi 2012

Bogdzia 19:21, 08 kwi 2012

irena_milek napisał(a)

To co jakiś czas w świeta, pobiesiadujemy u ciebie

Mam nadzieję ze nie tylko w święta.

O rany, Bożenko, coś takiego to bym zjadła w całości,... sama!!

Może ze mna i kilkoma osobami jeszcze byś się podzieliła? Ja wiem że tak.Podobne ciasto tylko z brzoskwiniami zrobiła właśnie Ell. Można się częstowac.
Bogdzia 19:23, 08 kwi 2012

monteverde napisał(a)

Aniu zostań na dłużej a nie od razu uciekasz.
bociek 19:59, 08 kwi 2012

Jeju, Dziewczyny, dajecie po oczach tymi pysznosciami, a ja juz nie mogeeeeeeeeeeeeee
Wlasnie pozegnalam gosci i posprzatalam. Tradycyjnie nie moge sie oprzec tym wszystkim smakolykom, a tu jeszcze inne pysznosci serwujecie
Od wtorku ocieplenie - nareszcie!!! Tyle pracy czeka.
Wczoraj nasypalam ptakom ziarenek do karmnika, niech tez maja swieta i dzisiaj byl rejwach, sikorki sie bily, potem przegonila je sojka, wpadla para kosow ( a skad ja wiem, ze kosy, a od Bogdzi wiem ) a na koniec pojawil sie chyba rudzik (wiekszy wrobel z pomaranczowym gardziolkiem, to chyba rudzik Bogdziu?), ale tak jakos niesmialo Jak zwykle nie zdazylam z aparatem. A potem wchlonela mnie kuchnia i obowiazki rodzinne. Jutro ciag dalszy

Pozdrawiam swiatecznie
Bogdzia 20:19, 08 kwi 2012

bociek napisał(a)
Jeju, Dziewczyny, dajecie po oczach tymi pysznosciami, a ja juz nie mogeeeeeeeeeeeeee
Wlasnie pozegnalam gosci i posprzatalam. Tradycyjnie nie moge sie oprzec tym wszystkim smakolykom, a tu jeszcze inne pysznosci serwujecie
Od wtorku ocieplenie - nareszcie!!! Tyle pracy czeka.
Wczoraj nasypalam ptakom ziarenek do karmnika, niech tez maja swieta i dzisiaj byl rejwach, sikorki sie bily, potem przegonila je sojka, wpadla para kosow ( a skad ja wiem, ze kosy, a od Bogdzi wiem ) a na koniec pojawil sie chyba rudzik (wiekszy wrobel z pomaranczowym gardziolkiem, to chyba rudzik Bogdziu?), ale tak jakos niesmialo Jak zwykle nie zdazylam z aparatem. A potem wchlonela mnie kuchnia i obowiazki rodzinne. Jutro ciag dalszy

Pozdrawiam swiatecznie

Jeśli był taki to rudzik. On z natury taki nieśmiały.

Mala_Mi 20:28, 08 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)

Widzisz Bogdziu, znów grandzę u Ciebie Goście mi jadą, więc musze uciec na jakiś czas od tego torciku

To miłego spotkania z miłymi mam nadzieje goścmi. Czy to Ci od kompostu?

Goście pojechali..... do młodszego towarzystwa
A od "Kompostu" to wczoraj u nich się gościłam..nawet święcone jajeczko zjedliśmy

Dziś moj synuś z dziewczyną byli na sprawdzenie zawartości obrotowej szafki Wczoraj przywieźli mi pieczone ciasta, malowane włanoręcznie pisanki, dziś jeść nie chcieli (obydwoje są wagi koguciej lub muszej.)... i aby sie nie zmarnowało, bedę to jeść przez 2 tygodnie, a potem płakać, że spodnie za ciasne