Ania wypowiadaj się ile chcesz. U mnie wolnosc słowa .Choc feminizm to dla mnie nudny temat. w mojej rodzinie nie było i nie ma takich problemów Wogóle wydaja mi sie wzięte z innych państw ( nie będę wymieniac).
Podobno rolnicy bardzo narzekają, nie ma sie co dziwic jeśli my mamy straty w ogrodach to i oni pewnie tez ale ich sytuacja jest gorsza bo to często ich dochody. Ci bogatsi się ubezpiecza ale małe i biedne gospodarstwa mają duzy problem.Pozdrawiam Marto.
Cudna sarenka, i szkoda że zając uciekł ale fiołki obłędne
Obłedny jest ich zapach. zajaca mogłam zrobic ale zapomniałam ze mam aparat i dalej jechaliśmy samochodem zamiast sie zatrzymac lub chociaz zwolnic więc uciekł.Rzadko biorę aparat na wyjazdy zdjecia robię prawie wyłącznie w ogrodzie i dlatego zapomniałam że go mam.
Aniu byłam u Ciebie i wiem jaki zaszczyt Cię dziś spotkał i jakie masz dalsze plany. Mało kogo Szefowa odwiedza ale i ja sie spodziewam tego zaszczytu juz niedługo.Serdecznie pozdrawiam.
Bożenko, jaka powinna być odległość między RH Cunningham White? Posadziłam co 60cm. Chyba za małe odległości??
Jak posadzisz tak blisko to będą udawały jeden krzak oczywiście szerszy niż by był pojedynczy. U mnie ok 10 letni wolno rosnący ( w sensie sam) ma ponad metr szerokości , myslę że jakies 1,3m.