Masz rację oczywiscie . Dobrze jednak że są. Ja jak się latem zdenerwuję to widok roślin a chocby samej zieleni poprawia mi humor , gorzej jest zimą bo się krąży po domu jak zły lew.
Witaj Bożenko, ja również pozdrawiam. Kwiaty i ogród to lek na całe zło, ale trzeba mieć dużo siły, żeby w nim pracować.
Masz rację oczywiscie . Dobrze jednak że są. Ja jak się latem zdenerwuję to widok roślin a chocby samej zieleni poprawia mi humor , gorzej jest zimą bo się krąży po domu jak zły lew.
Bogdziu, to tak samo jak ja ....
Dziś ja strajkuję na Ogrodowisku, bo muszę się skupić na pracy Cos mi zalatuje jutro wyjazdem do Warszawy........
Ja też mam więcej planów niz mogę wykonac (pamiętasz jak rozmawiałyśmy ze nie mamy czasu na nudę). jak byś była w stolicy to do Szefowej juz blisko a i do mnie niedaleko. Może wpadniesz?
Witaj Bożenko! Ktoś mówił o strajku? Chyba ja? Bo mam wątpliwości ,czy wypuszczać się w siną dal?
Ale w domu...... tylko Ogrodowisko! I dzień zleci.......
Serdeczności przesyłam.
Witaj Bożenko! Ktoś mówił o strajku? Chyba ja? Bo mam wątpliwości ,czy wypuszczać się w siną dal?
Ale w domu...... tylko Ogrodowisko! I dzień zleci.......
Serdeczności przesyłam.
Haniu a jaka u Ciebie pogoda? W sina dal można tylko przy dobrej pogodzie a przy złej Ogrodowisko pozostaje .Ja mam zaplanowane pieczenie dla wnuczków. A pogoda tez zapowiada się dobrze i w ogrodzie można by popracowac .Pozdrawiam serdecznie.
Bogdzia u nas zimno i brzydko Dobra pogoda na pracę ale zawodową...bo do ogrodu sie nie nadaje.
Dzieki za zaproszenie Też od razu sobie o tym pomyślałam, ale muszę posadzić rh..i inen rośłinki.... nie wspominam o warzywniaku i o całej reszcie. Dla mnie doba jest o co najmniej 3 razy za krótka