Ha, ha, ha..... dostałam nawet kiedyś książke od autora z dedykacją "Adwokatowi diabła" tym adwokatem jestem ja W tym wypadku chodziło, że umiałąm panu Bogu świeczkę, a diabłu ogarek..i wszyscy byli zadowoleni.... aczkowleik dyplomata ze mnie żaden, bo pysk niewyparzony i gadam co myslę
Mam nadzieję, że moje azalie zakwitną i Zimna Zośka im nie zaszkodzi
Chyba nie będzie zimnej Zośki jak jest tak ciepło a sprawdź czy pąki się powiększają. U mnie trochę pąków na azalii pontyjskiej zmarzło ale tylko na jednej a mam trzy.Więc czekamy na azalie u Ciebie bo u mnie już prawie są.
Bożenko, pąki azalii i calsapa powiększają się Zaraz wstawię zdjęcie u mnie, to sama ocenisz
Zobacz tu Agnieszko http://www.hirsutum.info/rhododendron/hybrids/index.php?start=1
Tam są ułozone alfabetycznie ale jak się nie zna trzeba przejrzec wszystkie. Zwracaj uwagę nie tylko na kolor kwiatu ale nawet na kolor kropek na płatku , na kształt liści i termin kwitnienia bo często różnice są prawie nie do wychwycenia.
Mam nadzieję, że moje azalie zakwitną i Zimna Zośka im nie zaszkodzi
Chyba nie będzie zimnej Zośki jak jest tak ciepło a sprawdź czy pąki się powiększają. U mnie trochę pąków na azalii pontyjskiej zmarzło ale tylko na jednej a mam trzy.Więc czekamy na azalie u Ciebie bo u mnie już prawie są.
Bożenko, pąki azalii i calsapa powiększają się Zaraz wstawię zdjęcie u mnie, to sama ocenisz
Widziałam i zaraz pewnie zakwitna, oczywiście pokażesz nam zdjęcia.