Elu nie wiem cy dobrze zrobisz jeśli wsadzisz go w donicę bo na zimę musiała byś go gdzies schowac. najlepiej jednak wsadź w ziemię gdzieś w mniej widocznym miejscu. I co to za problem?
Ptaszek, jest po prostu wkurzony, że mama go zostawiła. Jak ja lubię takie zdjęcia. ABSOLUTNIE NIE POZOWANE.
Z ptaszkami nie da się zapozowac,trzeba dobrze sie spieszyc żeby wogóle jakieś zdjęcie zrobic. A mama go nie zostawiła co jakiś czas przylatywała od innych dzieci i przynosiła robala. To bardzo trudny okres dla młodych i rodziców bo sikorki maja sporo młodych a przy wylocie z budki rozlatują sie w rózne strony i rodzice muszą je znaleźc , zapewnic opieke i nakarmic. Nie jest łatwo.
Superowy dalszy ciąg kwietny!Kolkwicja jest w moim chciejstwie.....Jesienią nabędę.....
A to dlaczego Robercie? Kolkwicja to bardzo mocna roslina , bezproblemowa .Nie mam jej sadzonek ale jeśli w sobotę będziesz u Szefowej mogę przywieźc gałązki do posadzenia. Powinno sie po kwitnieniu ale może się uda i teraz. Napisz czy chcesz .