Martka
13:11, 07 mar 2022

Olciamanolcia, a propos "krótko", na forum jestem aktywna dopiero od roku, wcześniej nie miałam wątku i sporadycznie coś napisałam, a raczej o coś zapytałam 
Ando, dzięki
pójdę za głosem powszechnym, który mówi, żeby brać Lamarcka. Widzę jednak, że jest jakaś Lamarcka William, może też inne? Czyżby decyzja na Lamarcka nie wyczerpywała dylematów?
Ballerina lub Robin Hill - na te miałabym ewentualnie jeszcze jedną miejscówkę, ale nie wiem czy chcę tak zaśliwować całe wolne miejsce. Ale rodzi się też inne pytanie, skąd mam wiedzieć, że forma będzie wielopniowa? Czyli mam sadzonek i od ziemi wyrasta więcej niż jeden patyk? Czy to inaczej się rozpoznaje??
Agatorku, odpoczywać to już nie mogę, a jeśli od ogrodu, to tylko z przymusu... Krokusik nadal bez konkurencji i stanął jak wryty, czeka na ciepełko. Ja też. Tzn też czekam.
Agi, koniecznie na kolanach! Zresztą, jak inaczej zrobić zdjęcie przebiśniegom??
Ekscytacje ogrodowe są bardzo potrzebne i dobre w każdym czasie.
Wiolu, dzięki za głos, obraz Twojej SS nie daje mi spokoju
Ile lat liczy?
Gruszko, kolejny głos za SS Lamarca. Pomysł z dołkiem jest ciekawy, znalazłam metrowe drzewka, ale to takie patyki. Do owoców zapewne nie dorwę się, ale sadzę głównie z myślą o ptactwie, na którego obecności mi w ogrodzie bardzo zależy. Mam nadzieję, że zapał wykonawcy nie będzie słomiany

Ando, dzięki

Agatorku, odpoczywać to już nie mogę, a jeśli od ogrodu, to tylko z przymusu... Krokusik nadal bez konkurencji i stanął jak wryty, czeka na ciepełko. Ja też. Tzn też czekam.
Agi, koniecznie na kolanach! Zresztą, jak inaczej zrobić zdjęcie przebiśniegom??

Wiolu, dzięki za głos, obraz Twojej SS nie daje mi spokoju

Gruszko, kolejny głos za SS Lamarca. Pomysł z dołkiem jest ciekawy, znalazłam metrowe drzewka, ale to takie patyki. Do owoców zapewne nie dorwę się, ale sadzę głównie z myślą o ptactwie, na którego obecności mi w ogrodzie bardzo zależy. Mam nadzieję, że zapał wykonawcy nie będzie słomiany