Juziu, to jeżówki blade Pallida. Rozluźniają atmosferkę na rabatach

mam ich jeszcze zdecydowanie za mało. Naprawdę są blade.
Aguś, tak, to one

będę niebawem wykopywała i sadziła w donicach.
Roociko, blade fotogeniczne, ale białe przecież też

Dziś bardzo mocno mi pobrzmiewa Twoje zdanie "nie samym ogrodem żyje człowiek"...
Mgdusko, właśnie przekonywałam Asię, że białe przecież też niczego sobie

kupiłam rok temu takie maleństwa, po 5 kwiatków, a tu proszę. U mnie poza Cherry Fluff, której nie pokochałam i chyba to wyczuła, przezimowały wszystkie. Co za rok! Bez biegania po CO za jeżówkami.
Wiklasiu, pragnienie rozumiem

blade zamawiałam internetowo w sklepie sprawdzonym też stacjonarnie przez Wiaan. Przyszły bez jednego kwiatka. Właścicielka zwróciła mi pieniądze, bo zgodziła się, że to nie ta jakość. W tym roku zakwitły. Zerknij do nich (priv) Ja też zostawiłam na zimę, ale wysiały się tylko zwykłe, a ich akurat mam nadmiar.
Mgdusko, malowanie szklarni, wyjmowanie szyb, czyszczenie, malowanie, montaż szyb... lub oklejanie i malowanie... oj, dużo pracy. Masz inne piękne tła

Ja lubię rabatę kogel-moglel u Wiklasi na tle ściany, fajne tło daje też drewutnia u Antracyta, nie wspomnę o tarasie u Jagodaa.
Juziu, łączka jest za oranżeria, jestem z niej dumna, bo wszystko z własnego wysiewu

Herbatka z chabra? Jak, co, nic nie wiem, pisz
Łucjo, nie żałuję, Fluff ładne są przez moment, wg mnie kwiat brzydko się starzeje.