Martka
19:48, 20 mar 2023

Zuzko, Maglesko, Agnieszko, Asiu Roociko, Mrokasiu, Judith, MartaCho, Dziewczyny, dziękuję za komplementy pod adresem wiązanki wczesnowiosennej
Okno w jadalni już nie potrzebuje donic na parapecie. A irysy na wiosnę to mus musowy 
GorAna, miło mi bardzo, że to co piszę jest podczytywane
szybko stałam się ogrodową maniaczką, to fakt
wczesne iryski są bardzo wdzięczne, namawiam do nadrobienia zaległości z nimi związanych
kilka razy oglądałam Twoją wizytówkę i oprócz ogrodu podziwiałam także Twoje kompozycje bukietowe, zaraz robię nalot 
Edi, widziałam, jak już się dorwiemy do ogrodów i pogoda wreszcie na to pozwoli, nic nas nie zatrzyma
Darkowa, witaj w moim wątku, miło mi bardzo i rozgość się, zajrzałabym do Ciebie, planujesz wątek?
Haniu, pszczoły hamakowe bardzo mnie rozbawiły, nie sądziłam, że tak się da, na hamaku spijać nektar
Edi, z fenkułem nie polubiłam się jeszcze, ale koleżanka włoska do biegania i gotowania to Skarb

GorAna, miło mi bardzo, że to co piszę jest podczytywane

Edi, widziałam, jak już się dorwiemy do ogrodów i pogoda wreszcie na to pozwoli, nic nas nie zatrzyma

Darkowa, witaj w moim wątku, miło mi bardzo i rozgość się, zajrzałabym do Ciebie, planujesz wątek?
Haniu, pszczoły hamakowe bardzo mnie rozbawiły, nie sądziłam, że tak się da, na hamaku spijać nektar

Edi, z fenkułem nie polubiłam się jeszcze, ale koleżanka włoska do biegania i gotowania to Skarb