Marysiu, dziękuję! Twoim tropem podążyłam i znalazłam taki sam do pomidorów, jako że malin ani truskawek nie posiadam na stanie. Wypróbuję z ciekawości, skoro ma i azot i potas... i jeszcze poprawia strukturę wodną gleby... ?

ale skarpetek nie zakopię

wystarczy, że biegam z każdą skórką banana i łopatką do róż
Maglesko, sporo było tej darni pod łopatką w tym sezonie, a sezon rozpoczął się w listopadzie

Kiedy mogłam, darłam po 2-3 metry, ale miałam już ostatnio dość. Mogę wreszcie powiedzieć, że mam kształt rabat. Najwyżej drobne korekty. Tak, ta druga rabata z przeniesioną misą jest za szklanym domkiem i za domem. Tu jeszcze sprzed czasu "domku", dwa sezony wstecz, już był wiąz.
Ma ponad 20m2.
Madziu, zapraszam, lubię gości! Nie mam jeszcze zbyt wiele do pokazania, ale to co mam - pokażę chętnie! Danusia koniecznie w programie! Niestety, nie mam obecnie auta, czekam na dostawę, opóźnia się o miesiąc, za tydzień mam warsztaty i chyba skończy się wypożyczalnią

Dziękuję za filmik, tego mi trzeba było
Aguś, podejrzewam, że masz

u mnie rośnie przy domu, dość ciepłe miejsce, zapewne dlatego już weszła w kwitnienie. Podziwiam i to powoduje lekkie przestoje w pracach

kanciki to czysta przyjemność, choć dopiero teraz znalałam na nią czas. Szpadelek do kancików spisuje się rewelacyjnie.
Judith, dziękuję

czarne tulipany nie mogą wyglądać źle

Justyna potwierdzi

Tak, graby super, szkoda, że nie pięć, ale już nie ma miejsca... rozwiązanie bodziszkowe przyjdzie, niespiesznie szukam.
Zuzo, nasze heptacodia też takie będą

Jestem zauroczona jego zielenią i kształtem listków.