Miskantowo
09:51, 29 lis 2024

Też cieszycie się, że listopad na finiszu?
Jakoś wyjątkowo paskudnie w tym roku reaguję na wieczny półmrok za oknami.
Dobrze, że jeszcze dwa dni i będzie grudzień.
W przyszłym tygodniu pomyślę już o dekoracjach świątecznych.
Uważam, ze koniec października to spora przesada na choinkę w domu ale początek grudnia, na Mikołaja to juz zdecydowanie akceptowalna pora. Nie na choinkę a na ozdoby świąteczne.
Ogrodowo to sobie buszuję po sklepach z nasionami.
Zastanawiam się tez na posadzeniem tulipanów do donic przed domem ale w tym roku szalu nie było i nie osiągnęłam spektakularnego efektu.
Lala dla rodzinnego malucha na finiszu.
Co prawda moje dziecko zwróciło mi uwagę na zdecydowanie jesienny outfit i zasugerowalo wykonanie kolejnego sweterka, z choinką. Zobaczę. Może ulegnę presji i podczas wieczornego serialu coś wydziergam.
Do Bozego Narodzenia juz tylko moment a ja jestem na samym początku dziergania chusty dla mojej chrześniaczki…
No zobaczę.
Lala póki co prezentuje się tak
.
Jakoś wyjątkowo paskudnie w tym roku reaguję na wieczny półmrok za oknami.
Dobrze, że jeszcze dwa dni i będzie grudzień.
W przyszłym tygodniu pomyślę już o dekoracjach świątecznych.
Uważam, ze koniec października to spora przesada na choinkę w domu ale początek grudnia, na Mikołaja to juz zdecydowanie akceptowalna pora. Nie na choinkę a na ozdoby świąteczne.
Ogrodowo to sobie buszuję po sklepach z nasionami.
Zastanawiam się tez na posadzeniem tulipanów do donic przed domem ale w tym roku szalu nie było i nie osiągnęłam spektakularnego efektu.
Lala dla rodzinnego malucha na finiszu.
Co prawda moje dziecko zwróciło mi uwagę na zdecydowanie jesienny outfit i zasugerowalo wykonanie kolejnego sweterka, z choinką. Zobaczę. Może ulegnę presji i podczas wieczornego serialu coś wydziergam.
Do Bozego Narodzenia juz tylko moment a ja jestem na samym początku dziergania chusty dla mojej chrześniaczki…
No zobaczę.
Lala póki co prezentuje się tak
.