Yenna
20:52, 30 cze 2021

Marta, nie mam pojęcia o reszcie żywopłotów. Od wschodu mi tak się nie spieszy. Tam jest droga do 5 działek (w tym jedna nasza i jedna jeszcze nie sprzedana - właśnie ta bezpośrednio na przeciwko nas, plus wiemy, że właściciel jest na razie nie chce sprzedać), także wolę się skupić na południowym żywopłocie.
Tuji nie chcę. Tu już coś zimozielonego by się przydało - przynajmniej na 2m wysokie. Może cis jakiś?
Co do barwinka, to chciałam tam wkopać mu krawężnika jako ogranicznik. Może wystarczy?
Oficjalnie!!!!!!!!!!!
Mam wodę na działce! W końcu nie musimy dowozić w baniakach
Dostałam prezent

12 kg poplonu
Rozsypałam od razu jak dostałam
mam nadzieję, że szybko urośnie
Trochę ma padać w weekend, więc wilgoć zapewniona. Nikt tam jeszcze przez ponad tydzień się kręcić nie będzie, także zadeptane też nie powinny te roślinki.
Shirasawy aureum się wybarwił. Trochę mnie tym zaskoczył, bo myślałam, że takie czerwienie to bliżej jesieni
Tuji nie chcę. Tu już coś zimozielonego by się przydało - przynajmniej na 2m wysokie. Może cis jakiś?
Co do barwinka, to chciałam tam wkopać mu krawężnika jako ogranicznik. Może wystarczy?
Oficjalnie!!!!!!!!!!!
Mam wodę na działce! W końcu nie musimy dowozić w baniakach

Dostałam prezent

12 kg poplonu

Shirasawy aureum się wybarwił. Trochę mnie tym zaskoczył, bo myślałam, że takie czerwienie to bliżej jesieni