Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

aga_pe 11:01, 30 maj 2012

Aguś dalszych setek stron Ci życzę
noemi 13:08, 30 maj 2012

Aga również GRATULUJE 200TKI !!! bez kwiatka ... wybacz !!! Fajnie , że Ty jesteś z nami
mira68 13:21, 30 maj 2012

Aga ja również bez kwiatka gratuluje 200 setki
abiko 13:34, 30 maj 2012

Wieloszka napisał(a)
Aga, nie chorują te nasze, ale przymrozek niedawny ściął im młode przyrosty i wyglądają, jakby od góry były zasuszone. Za to Ikeowe wszystkie wyglądają fatalnie, zero nowych przyrostów, 1 szt.na 100% do wyrzucenia, a reszcie daję ostatnią szansę
Zakopać doła - dobre !

Ja ikeowego mam do wyrzucenia jednego, ale pozostałym oskubałam listki, i podlewam florowitem i chyba będą żyły Przynajmniej nie wyglądają na takie co by mnie chciały opuścić
bociek 21:21, 30 maj 2012

Gratki Aga, spelnienia wszystkich marzen, nie tylko tych zielonych
przepraszam, ze bez kwiatka
Madzenka 21:27, 30 maj 2012

Wieloszka napisał(a)
Aga, nie chorują te nasze, ale przymrozek niedawny ściął im młode przyrosty i wyglądają, jakby od góry były zasuszone. Za to Ikeowe wszystkie wyglądają fatalnie, zero nowych przyrostów, 1 szt.na 100% do wyrzucenia, a reszcie daję ostatnią szansę
Zakopać doła - dobre !

Mi też górę bukszpanów przymroziło ale wkrótce cięcie
Ikeowe nie poganiaj, były bardzo mocno formowane i pewnie im wszystkie młode pąki - porzyrosty ucięto. Czekaj cierpliwie, jeśli są ciemnozielone to na pewno zrobią się ładne. Wiem że podlewasz florovitem więc wszystko bedzie ok
Twoja grupa wsparcia
Milka 21:27, 30 maj 2012

Wieloszka napisał(a)
Zakopać doła - dobre !

Agnieszka, po prostu nic nie rób z bukszpanami, olej je, a one odbiją, zobaczysz zajmij się czymś innym, a o stratach nie mysl; dopiero sezon nusza, pogoda wg mnie jest co najmniej dziwna, więc i wszystko dziwnie i niedziwne w ogrodzie
Wrzuć luz i czekaj
Madzenka 21:28, 30 maj 2012

irena_milek napisał(a)

Zakopać doła - dobre !

Agnieszka, po prostu nic nie rób z bukszpanami, olej je, a one odbiją, zobaczysz zajmij się czymś innym, a o stratach nie mysl; dopiero sezon nusza, pogoda wg mnie jest co najmniej dziwna, więc i wszystko dziwnie i niedziwne w ogrodzie
Wrzuć luz i czekaj

Kurcze a Irenka znów w nowej kreacji, o mało nie poznałam
Wieloszka 11:38, 31 maj 2012

Noemi, Mira, Bociek - jeszcze raz fenkju!!!!!!!!!

Abiko czyli Twoje kulki lepiej się mają . Za radą Marzenki poczekam z eksmisją moich kulek, choć cierpliwość nie jest moją mocną stroną

Irenko, Marzenko chyba rzeczywiście trochę luzu by mi się przydało . Za bardzo się tym wszystkim zestresowałam... Na razie zabrałam się za chwaściory, po wczorajszej pracy do godz. 22 , 1/4 ogrodu za mną

W sobotę na poprawę humoru za Waszą radą zamierzam wybrać się na Opolską do Kwiatona i Krzywdów po jakieś nowe kwiatki do doniczek, hortensje, polecane przez Was surfinie, pelargonie albo lobelie... Kurczę, nie mam z nimi żadnego doświadczenia, ale jak mówicie, że kwitną jak szalone cały sezon, to muszę spróbować, bo znudziły mi się już bukszpany w donicach . Od razu kupię do nich jakiś nawóz - jaką firmę polecacie do balkonowych? Agrecol, substral, florovit? I kupować po prostu do balkonowych, czy specjalistycznie, np.do surfinii?
Wieloszka 11:40, 31 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Kurcze a Irenka znów w nowej kreacji, o mało nie poznałam

Irenko, przez Ciebie i wkurzonego na futro Boćka muszę czytać napisy nad avatarkiem, bo samo spojrzenie na avatarek nic już mi nie mówi