Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Domi 08:48, 20 lut 2012

noemi napisał(a)
O to poproszę o fotorelację , jak będzie to możliwe? w tygodniu byłam w tkmaxie koło korony i były latareńki, ładne ,takie nowoczesne ze stali nierdzewnej ... ale może w Poznaniu uda Ci się coś kupić

Też je oglądałam Tyle, że w TK Maxxie w Zabrzu) Prostopadłościany po 129 zł, takie pękate po niecałe 200 zł. Coś w stylu Kare Design model Giardino, choć te ostatnie są, moim zdaniem, the best. No, ale ich cena zabija
Wieloszka 09:02, 20 lut 2012

Latarenki boskie, cena zabójcza Muszę poszukać tańszych...
Domi, a te nowoczesne prostopadłościany z TKMaxa w Zabrzu ładnie wykonane? Pamiętasz mniej więcej jakiej były wysokości? We Wrocku są tylko okrągłe.
noemi 09:46, 20 lut 2012

Wieloszka ale te w TKM to były prostopadłościany a nie okrągłe , może coś innego widziałaś?
Wieloszka 10:30, 20 lut 2012

W tym TK koło Korony były prostopadłościany ale nie takie nowoczesne, jak te w stylu Kare Design. Takie bardziej klasyczne, a nowoczesne były okrągłe. Ale przecież ja byłam wcześniej, może coś nowego dali? Muszę tam zajrzeć
Domi 13:51, 20 lut 2012

Wieloszko, wstawiam fotkę latarenki z TK Maxx'a (akurat dzisiaj rano tam byłam). Ma ok 35-40 cm, otwierany jeden bok, wygląda dosyć porządnie, jest ciężka, stal błyszcząca. Wpadła mi w oko, bo wygląda, w miarę, nowocześnie i przypomina Kare Design. Niestety mój M. nie chce mieć latarenek w ogrodzie, więc będę podziwiać u Ciebie
Wieloszka 13:59, 20 lut 2012

No toż to idealnie taka, jakiej szukam!!! Jak nie znajdę identycznej we Wrocku, to się będę ładnie uśmiechać do Ciebie, Domi...
justi 14:05, 20 lut 2012

U mnie w ogrodniczym widziałam takie dość duże, nie pamiętam ale chyba ponad 200 zl kosztowały. Mi się wszystkie latarenki podobają zarówno te klasyczne jak i nowoczesne.
Domi 14:27, 20 lut 2012

Wieloszka napisał(a)
No toż to idealnie taka, jakiej szukam!!! Jak nie znajdę identycznej we Wrocku, to się będę ładnie uśmiechać do Ciebie, Domi...

Nie ma sprawy Jak jeszcze będą do tego czasu. W Zabrzu widziałam 1 szt., w Czeladzi też chyba były 2 szt. Cena 129 zł/szt. Jakby ich nie było we Wrocławiu, można zapytać czy mogą Ci je sprowadzić do tamtejszego sklepu. Fotkę masz, możesz pokazać czego pragniesz i szukasz. A jak się nie uda...służę pomocą
Wieloszka 14:32, 20 lut 2012

Dzięki Domi, myślę, że uda się sprowadzić. Zdjęcie wydrukowane, w wolnej chwili jadę na poszukiwania

Justi - dzięki, ze zaglądasz. No właśnie ja takie za 200zł też widziałam, ale cena wydała mi się wysoka, zwłaszcza że potrzebuję kilka takich latarenek
Domi 15:15, 20 lut 2012

3mam kciuki za powodzenie akcji "LATARENKA"