Haniu, Danka dzięki za otuchę... Już powoli dochodzimy do siebie... Ja dzięki ogrodowisku, bo nie myślę o przykrych chwilach, tylko planuję ogrodową przyszłość...
Marzenko dziękuję za propozycję, ale niestety nie wybieram się do Bogdzi, bo będę w tym czasie na wyjeździe służbowym

Ale możemy się jakoś zorganizować na wyjazd do Danusi, na Święto Róż 2.06.
Gosiu znam ten ogród i chyba wszystkie inne nowoczesne z tej firmy

Ten był kiedyś przedstawiony w "Ogrodach". Są boskieeeee!!!!!!! Bo jednocześnie angielskie i nowoczesne, zwiewne, przytulne ale uporządkowane...
A po wizycie na Gardenii mam nowy pomysł na to miejsce z ławką przy donicy: donica zostanie powiększona, a wraz z nią długość ławek, a zamiast ciurkadełka będzie wymurowana jak gdyby mała doniczka na środku, wysypana ozdobnymi kamieniami ze specjalnym wkładem z paliwem - będzie to takie nowoczesne ognisko. Ogień będzie się wydobywał jak gdyby spomiędzy kamieni. Natomiast ciurkadełko zamontujemy w tarasie - po prostu wyjmiemy parę płyt tarasowych (były układane na piasku) - M. mówi, że to nie będzie trudne i przyobiecał realizację w maju w ramach prezentu urodzinowego

Mam nadzieję, że za zmianę planów nie pogniewają się wszyscy Ci, którzy poświęcili czas na wspólne ze mną projektowanie tamtej rabatki... Ale już kilka osób, nie tylko z ogrodowiska twierdziło, że przydałoby się u mnie ognisko, więc... będzie