Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Mala_Mi 10:27, 26 lut 2012

Fajnie, że było spotkanie, bo pozwoliło na oderwanie się Wam od smutków..... a nam co nie byli miło było obejrzeć rozmówców z "drugiego końca" internetu.....
danka1971d 15:58, 26 lut 2012

Wieloszka,również wyrazy współczucia dla Was.Sama to przechodziłam dokładnie rok temu.Akurat w ten dzień kiedy odbywało się spotkanie Ogrodowiska na Gardenii,.... ja pochowałam najbliższą osobę-tatę.Straszne chwile...ale czas leczy rany...
Madzenka 16:26, 26 lut 2012

Agnieszko, my już się z Irenką (Miłkowo) wybieramy do Bogdzi. Ja mam w samochodzie 4 miejsca możemy Ciebie i Noemi zabrać i się wszystkie poznamy no i oczywiście Anulkę poznamy, bo na pewno do Bogdzi przyjedzie
noemi 18:35, 26 lut 2012

Dziękuję Marzenko , że pomyślałaś o mnie ... oczywiście rezerwuje jedno miejsce w aucie
kaisog1 22:41, 26 lut 2012

Jak zobaczyłam to pomyślałam o Tobie Donice murowane z ławką.... kostki bukszpanowe itd.... sama zobacz

http://www.gardenbuilders.co.uk/section.php/53/1/project_1_apl_awards_09
Joanka 22:56, 26 lut 2012

Podoba mnie się ten trawnik w kształcie dwóch prostokątów
Wieloszka 13:22, 27 lut 2012

Haniu, Danka dzięki za otuchę... Już powoli dochodzimy do siebie... Ja dzięki ogrodowisku, bo nie myślę o przykrych chwilach, tylko planuję ogrodową przyszłość...

Marzenko dziękuję za propozycję, ale niestety nie wybieram się do Bogdzi, bo będę w tym czasie na wyjeździe służbowym Ale możemy się jakoś zorganizować na wyjazd do Danusi, na Święto Róż 2.06.

Gosiu znam ten ogród i chyba wszystkie inne nowoczesne z tej firmy Ten był kiedyś przedstawiony w "Ogrodach". Są boskieeeee!!!!!!! Bo jednocześnie angielskie i nowoczesne, zwiewne, przytulne ale uporządkowane...

A po wizycie na Gardenii mam nowy pomysł na to miejsce z ławką przy donicy: donica zostanie powiększona, a wraz z nią długość ławek, a zamiast ciurkadełka będzie wymurowana jak gdyby mała doniczka na środku, wysypana ozdobnymi kamieniami ze specjalnym wkładem z paliwem - będzie to takie nowoczesne ognisko. Ogień będzie się wydobywał jak gdyby spomiędzy kamieni. Natomiast ciurkadełko zamontujemy w tarasie - po prostu wyjmiemy parę płyt tarasowych (były układane na piasku) - M. mówi, że to nie będzie trudne i przyobiecał realizację w maju w ramach prezentu urodzinowego
Mam nadzieję, że za zmianę planów nie pogniewają się wszyscy Ci, którzy poświęcili czas na wspólne ze mną projektowanie tamtej rabatki... Ale już kilka osób, nie tylko z ogrodowiska twierdziło, że przydałoby się u mnie ognisko, więc... będzie
Pszczelarnia 14:08, 27 lut 2012

Wieloszko, miło Was było zobaczyć na Gardenii w relacjach. Kiedy się wybierasz do szkółki po bukszpany? Już czas, czy jeszcze nie?
Wieloszka 14:13, 27 lut 2012

I nawzajem - w relacji z Twojego spotkania z Danusią . Pszczółko, jeszcze nie czas na zakupy . Nie omieszkam się pochwalić, jeśli będę się gdzieś wybierać .
Syla 17:55, 27 lut 2012

No to nie mogę się doczekać realizacji prezentu urodzinowego A plany są po to żeby można było jeszcze fantazjować .... Choćby ja , projekt jest a ja i tak szukam "guza" Ja również mam nadzieję , że się na mnie Danusia nie obrazi ....... A jak Ci się będzie chciało to narysuj ten pomysł ,,, bardzo proszę