Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku II

W moim małym ogródeczku II

Dorota321 17:10, 24 cze 2026

zawitka napisał(a)
Dorotko łączę się ze Wszystkimi i wspieram Cię w walce z chorobą .Będzie dobrze.

Sweterki urocze .
Dziękuję Zakwitko, musi być dobrze i tego się trzymam.
Joku 17:12, 24 cze 2026

Dorotka, powolutku dasz radę. Najgorzej się czeka na początek leczenia, potem leci od jednej chemii do drugiej. Teoretyzuję bo sama nie byłam w takiej sytuacji ale tak to sobie wyobrażam. Skoro masz zaplanowany cykl leczenia to już sporo.
Narsilia 17:25, 24 cze 2026

Również wysyłam mnóstwo dobrej energii i trzymam ogromne kciuki będzie dobrze , ogród przepiękny wręcz magiczny , te łaany kwiatów , te orliki boskie jak wroźki latające nad ogrodem , jestem zachwycona
ElzbietaFranka 18:23, 24 cze 2026

Dorotko nie wiem co ci napisać.
Chciałabym coś radzić ale mi trudno. Każdy człowiek jest inny jak jak jego organizm tak i wiekowo.
Moja córka Mają jest po mastektomii jednej piersi. Wcześniej 2 m-ce miała biopsję dosyć głęboka. Ma usunięte węzłów chłonnych. Dla bezpieczeństwa usunięto węzły tak lekarz doradził. Nie jest to tragedia wystarczy masowanie.
Po amputacji próbki po badaniu nie wykazały komórek rakowych nastąpiła remisja był to rok 2013.

Dorotko ratuj się nie tylko chemia, ale są jeszcze inne metody powstrzymania tego cholerstwa.
Basieksp 23:43, 24 cze 2026

Będzie dobrze, tak jak dziewczyny napisały. Powoli, małymi krokami i się uda Wszyscy tu, mocno zaciskamy kciuki Tak trochę trudno to napisać, co chciałoby się powiedzieć, może tak porostu, będzie dobrze,