Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Roocika 13:38, 28 maj 2022

Bardzo ładnie

Jak fotki przysyła to znaczy, że złapał bakcyla.

Chociaż jak mojemu ostatnio powiedziałam, że coś zamówiłam, to powiedział, że sama zadołuję
Rojodziejowa 14:21, 28 maj 2022

Mój dziś siedział na tarasie z kawą i wydusił z siebie „śmieszne te pałki” co w tłumaczeniu znaczy „strasznie cierpię, że muszę to przyznać, ale podobają mi się te czosnki”

Zdjęć jeszcze jednak nie robi
MartaCho 17:43, 28 maj 2022

Daria,
ja też- ponownie już - gratuluję rewelacyjnego efektu w tak krótkim czasie. Ławeczka superowa- sama bym chętnie przysiadła w takich okolicznościach przyrody

Asia,
tłumaczenie z języka eMa na nasze- mistrzostwo
Judith 17:55, 28 maj 2022

Mój małżonek z kolei, gdy go pytam jak mu się podobają efekty moich ogrodowych działań mówi „No fajnie”. Potem mu mowię, ze w ogóle nie pochwalił mojej ciężkiej pracy, a on na to „No przecież mówiłem, ze super to wyglada, naprawdę sue napracowalas i jaki efekt, No ekstra!” .
ajka 20:47, 28 maj 2022

DariaB napisał(a)

Co to azalie? Przepiękne. Właśnie zastanawiam się czy na nowej rabacie u siebie sadziś róże okrywowe czy niskie azalie. Czy twoje azalie są na słońcu? Bo one chyba cienia potrzebują.
DariaB 20:58, 28 maj 2022

ajka napisał(a)

Co to azalie? Przepiękne. Właśnie zastanawiam się czy na nowej rabacie u siebie sadziś róże okrywowe czy niskie azalie. Czy twoje azalie są na słońcu? Bo one chyba cienia potrzebują.

To azalia Marushka rośnie od strony zachodnio północnej. Rano dostaje trochę słońca a później ocienia ją leszczyna u sąsiada więc raczej rosnie w półcieniu. Kolor ma żarówiasty no i nad różami tą przewagę, że jest zimozielona,liście ma bordowe, a młode przyrosty limonkowo zielone. Kwitnie niezawodnie od 3 lat u mnie.
DariaB 21:05, 28 maj 2022

Mój mąż ma jak mąż Judith do chwalenia to mu daleko i trudno ale jak robi zdjęcia to zadowolony Bardzo mne cieszy, że efekt Wam się podoba, ja kopałam łopatą, a Wy pomagałyście mentalnie, burze mózgów przeprowadzałyście. Udana zespołowa praca

Podlałam dzisiaj trawnik nawozem, mam nadzieję, że grzybki znikną bo ich coraz więcej.
A takie mam przyrosty na cisach.
Judith 21:21, 28 maj 2022

DariaB napisał(a)
Mój mąż ma jak mąż Judith do chwalenia to mu daleko i trudno ale jak robi zdjęcia to zadowolony Bardzo mne cieszy, że efekt Wam się podoba, ja kopałam łopatą, a Wy pomagałyście mentalnie, burze mózgów przeprowadzałyście. Udana zespołowa praca

Brawo my!
Ale jednak najbardziej Ty, bo nie tylko wykonałaś ogrom pracy fizycznej (i nie tylko), ale także byłaś otwarta na rady. A to wcale nie jest takie oczywiste u kogoś, kto szuka pomocy . Coś człowiek wymyśli, prezentuje i czeka na pochwały, a tu krytyczne uwagi sie pojawiają . Wtedy łatwo nie jest .
ajka 21:56, 28 maj 2022

Pięknie ! Co do azalii, to jeden jej minus w stosunku do róż. Dużo krócej kwitnie! Ale za to jak ! Zapisuję. Może gdzieś wcisnę jako dodatek, bo mnie zachwyciła. Może koło hortensji? Bo wymagania glebowe podobne.
sylwia_slomc... 23:02, 28 maj 2022

Pięknie wyszło Z facetami to tak jest Mój ostatnio zauważył, ze byłam u fryzjera, jak mi w Jego obecności sąsiadka powiedziała, że fajnie mi w tych włosach, czyli dwa tygodnie po fakcie. Nic nie zauważył