Muszę się nauczyć w ogrodzie odpoczywać, bo ciągle tylko grzebię, kopię i przesadzam Mam wrażenie, że jak nic nie robię to się lenię Tak, nawiozę ziemi, jeszcze mi tam zostało dosłownie: 4 hortensje, 2 świdośliwy, 2 jabłonki (pójdą na działkę raczej na jesień), 2 ozdobne jabłonie Ola, perukowiec, rododendron (do przesadzenia), 2 miscanty, 3 kulki berberysy, 6 kolumnowych berberysów erecta, 3 tawuły, 6 sosen green tower, 3 piwonie, 3 przywrotniki, trochę traw red baron. Trochę problem z tą ziemią bo wszystko znowu muszę wysadzić pewnie się wezmę za to dopiero na jesień, żeby nie męczyć roślin w upale.
Niebieski z tą czerwienią fajnie się skomponował Donica dziękuję
też myślę, że będzie fajny i roślinki powinny się tam dobrze czuć bo tam gliniasto i wilgotno.
Asia u Ciebie też się niezłe kombinacje odbywają Dzięki!
Daria, jeszcze się nauczysz odpoczywać. Chociaż przyznaję, że na początku może być trudno
Trawniczek ładnie się zazielenił, mam nadzieję, że grzybki znikną.
Hahaha mojemu niemężowi też ściska gardło ja ma "coś" w ogrodzie pochwalić
Najwięcej na co go stać to "może być" czyli w tłumaczeniu " cholernie mi się podoba"
No to to normalka ! Jak ktoś do nas przyjdzie i chwali ogród to padaja słowa "robilismy" "sadziliśmy" "pieliliśmy" nagle wszystko razem robimy stad taki ład i porządek w ogrodzie hahaha zawsze się mądrzy a połowy roślin nie zna ala taka natura chłopa .. i co mu zrobisz ?
Justyna gaurę planuję właśnie na przodzie, gdzieś w okolicy hortensji. Mój to się przynajmniej nie chwiali, że ze mną robi bo wszyscy wiedzą i widzą, że sama jak motorek zasuwam.
Wczoraj się zabrałam za wygrzebywanie klińca z okolic tarasu i wysłałam mu wiadomość, że znowu sama, to o dziwo wrócił i mi trochę pomógł.
Taką kupę już uskładałam
I taka dziura się zrobiła
Teraz ziemię muszę uzupełnić i dumać nadal co z tymi grabami