Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

MagdaLenka 14:46, 29 sie 2023

Bardzo ładnie i romantycznie. Zazdroszczę. Też już bym chciała być na takim etapie (ale muszę poczekać jeszcze ze 3 sezony).
PS: Duża ilość zdjęć zawsze mile widziana.
Wiaan 16:53, 29 sie 2023

Daria no powiem Ci jest mega bujnie, romantycznie Fajnie ta ścieżka wyszła. Za mebelkami rosną graby? Jak będziesz je prowadzić?
LIDKA 20:16, 29 sie 2023

Fajnie Pracusiu już masz.

Miałas dobry koncept na ścieżki. Jak łąka zarośnie będzie łał.
Jest pięknie .
DariaB 11:56, 30 sie 2023

Muszelka napisał(a)

Przepiękne warunki fotograficzne! Świetnie je wykorzystałaś

Dziękuję trochę się bałam, że mi głowę urwie, ale przeżyłam
DariaB 11:57, 30 sie 2023

MagdaLenka napisał(a)
Bardzo ładnie i romantycznie. Zazdroszczę. Też już bym chciała być na takim etapie (ale muszę poczekać jeszcze ze 3 sezony).
PS: Duża ilość zdjęć zawsze mile widziana.

E tam 3 sezony, myślę, że na przyszły rok już będziesz miała bujne rabaty. Nie spodziewałam się nigdy, że stworzę romantyczny ogród
DariaB 12:01, 30 sie 2023

Wiaan napisał(a)
Daria no powiem Ci jest mega bujnie, romantycznie Fajnie ta ścieżka wyszła. Za mebelkami rosną graby? Jak będziesz je prowadzić?

Za mebelkami da graby Fastigiata, może mogłam kupić Lucasy albo Frans Fontaine bo ponoć mniejsze rosną. Jeszcze nie jestem pewna jak je będę prowadzić, albo w kolumnę albo w sposób zwężający się ku górze. Lubię te moje ścieżki i nie mogę się doczekać efektu końcowego
DariaB 12:02, 30 sie 2023

LIDKA napisał(a)
Fajnie Pracusiu już masz.

Miałas dobry koncept na ścieżki. Jak łąka zarośnie będzie łał.
Jest pięknie .

Lidka Ty to mnie potrafisz docenić jestem jak ten smerf Pracuś Może już w przyszłym sezonie będziemy razem łąkę podziwiać
Agatorek 12:30, 30 sie 2023

Piękne sierpniowe fotki , wyszedł Ci zwiewny i romantyczny ogród
Busz na froncie jest super! przyznam, że i ja jestem trochę zdziwiona tym, że rośliny jednak przyrastają po czasie i w niektórych miejscach też mam kołtun

Pytałaś o klona do reanimacji. Czy to jakiś palmowy? ja swoje też mam posadzone w zwykłej czarnej ziemi, niektóre dostały trochę kompostu jak mi się przypomniało . I dają radę, dobrze rosną, tfu, tfu.

Ścieżki wokół domu wyglądają super!

Brawo Ty
DariaB 12:55, 30 sie 2023

An_na napisał(a)
Jak dla mnie, możesz spamować. Ogród piękny, kołtun bardzo fajny, też mam takie ze dwa

He he, dzieciom się nie dziwię, aż się prosi, żeby poskakać

Burzowe foty genialne

Postaram się częściej wrzucać zdjęci i tak mam w telefonie prawie tylko zdjęcia ogrodu Haha szkoda, że tych kołtunów się nie da po prostu grzebieniem uczesać
DariaB 12:58, 30 sie 2023

Agatorek napisał(a)
Piękne sierpniowe fotki , wyszedł Ci zwiewny i romantyczny ogród
Busz na froncie jest super! przyznam, że i ja jestem trochę zdziwiona tym, że rośliny jednak przyrastają po czasie i w niektórych miejscach też mam kołtun

Pytałaś o klona do reanimacji. Czy to jakiś palmowy? ja swoje też mam posadzone w zwykłej czarnej ziemi, niektóre dostały trochę kompostu jak mi się przypomniało . I dają radę, dobrze rosną, tfu, tfu.

Ścieżki wokół domu wyglądają super!

Brawo Ty

Aguś właśnie byłam u Ciebie! Właśnie jakie to zaskoczenie, że rośliny przybierają na masie. Weźmy taką liatrę, kupiłam sadzoneczki na 20 cm, myślę sobie, takie słodkie maleństwa i bach je na front rabaty, a te cholery mają w tym roku chyba z 1,3 m. No szok! Dzięki za rady co do klona, to Atropurpureum z Lidla, w takim razie wyląduje w zwykłej ziemi z kompostem, albo da radę albo nie.