Aniu to dziwne, że ptaki nie przyleciały na stołówkę, może miały gdzieś inną w pobliżu. Zerkałam na tego mojego judaszowca, jakieś pąki są, zobaczymy czy ne zmarzły. Oczara sadź, nie pożałujesz Tak, one szybciej niż forsycja kwitną.
Stip nie cięłam, wyczesałam tylko nasiona jesienią. Teraz na wiosnę je przytnę.
Uśmiałam się z tego porządku na frontowej to tylko dlatego tak jest, że robiłam tam przesadzanki na jesień więc siłą rzeczy porządek został wymuszony. Myślę, że w tym tygodniu się już obudzisz, bo nadchodzi ciepełko
Gosiu jeszcze prawie nic nie sprzątałam, to tylko pozory Wycinania też mam sporo, całą rabatę za domem, trawy praktycznie wszystkie i byliny też. W weekend przycięłam tylko hortensje bo mi zależy na ich rozmnożeniu i zrobiło się bardzo zimno więc uciekłam do domu. W piątek sobie wzięłam urlop i będę szaleć
widze ciemiernikowe szaleństwo pieknie wyglądają kompozycje i czytam ze masz heptakodium?? Jak sie ono sprawuje u ciebie?? Bo sam sie zastanawaiam nad nim
No właśnie moje stipy nieuczesane, może dlatego takie nieporządne teraz. Oczar chętnie bym posadziła,pytanie tylko gdzie. Mam problem z miejscem na zachciewajki.