Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

ajka 13:30, 05 mar 2025

Daria, ale piękna działka ! Pozazdroscić. To faktycznie taka wieś, wieś? Zabita dechami? Daleko od was? Da się działać na odległość?
Patrycja_KG_Lu 14:06, 05 mar 2025

Gratulacje! Super sprawa z tą działką niezależnie co by miało na niej być. Co do domu i widoków to w męża rodzinnej miejscowości ktoś sobie postawił u siebie wieżę widokową z tarasem, zrobię jej zdjęcie jak będziemy następnym razem jechać - piękne czarne profile i szkło. U Ciebie na takim areale też by się zmieściła haha. Parterówka to świetna sprawa, wiele osób nie wyobraża sobie schodów w późniejszych latach życia.

Podbijam pytanie Ani - daleko masz do niej od obecnego domu?

Pozytywnie zazdroszczę, że możesz przygodę z planowaniem zacząć jeszcze raz. Bardzo lubiłam ten etap. Mimo, że jesteśmy zadowoleni obecnie z mężem to jest kilka rzeczy, które zrobilibyśmy inaczej.
Kordina 14:29, 05 mar 2025

Daria widoki oszałamiające, co za przestrzeń powodzenia
MartaCho 17:52, 05 mar 2025

Piękna, rozległa działka! Cudne miejsce!
To Beskid Sądecki już jest?
Marcin89 17:58, 05 mar 2025

Mnie również podoba się działka i widoki. A jakie perspektywy na przyszłość przy takiej powierzchni! Gratuluję serdecznie, bo już teraz jest czego
anuska2507 18:13, 05 mar 2025

Widoki i działka super, ile miejsca na chciejstwa i szaleństwa ogrodowe
Wiaan 20:22, 05 mar 2025

Daria piękna działka, gratulacje Mój mąż bardzo chętnie wybudowałby nowy dom na działce z widokami. Czuję, że się kiedyś skusicie
sylwia_slomc... 21:42, 05 mar 2025

Piękna działka z cudnym widokiem
Judith 21:49, 05 mar 2025

Dario, działeczka pierwsza klasa! Ależ będziesz mogła się artystycznie wyżyć! . Gratuluję .
DariaB 10:24, 06 mar 2025

Makao napisał(a)

❤️
A na razie cieszę się Twoim szczęściem

Dziękuję ❤️

ajka napisał(a)
Daria, ale piękna działka ! Pozazdroscić. To faktycznie taka wieś, wieś? Zabita dechami? Daleko od was? Da się działać na odległość?

Nie jest to taka zabita dechami wieś, jest w całkiem dużej i przyzwoitej gminie. Natomiast sama wieś jest raczej niewielka, wg Wikipedii około 2 tyś mieszkańców My tam mamy jakieś 20 minut samochodem więc spokojnie można działać na odległość.

Patrycja_KG_Lu napisał(a)
Gratulacje! Super sprawa z tą działką niezależnie co by miało na niej być. Co do domu i widoków to w męża rodzinnej miejscowości ktoś sobie postawił u siebie wieżę widokową z tarasem, zrobię jej zdjęcie jak będziemy następnym razem jechać - piękne czarne profile i szkło. U Ciebie na takim areale też by się zmieściła haha. Parterówka to świetna sprawa, wiele osób nie wyobraża sobie schodów w późniejszych latach życia.

Podbijam pytanie Ani - daleko masz do niej od obecnego domu?

Pozytywnie zazdroszczę, że możesz przygodę z planowaniem zacząć jeszcze raz. Bardzo lubiłam ten etap. Mimo, że jesteśmy zadowoleni obecnie z mężem to jest kilka rzeczy, które zrobilibyśmy inaczej.

Mam nadzieję, że nikt na taki pomysł nie wpadnie, z tą wieżą Schodów już mam szczerze dość, chciałabym mieć sypialnię na parterze z wyjściem na taras i ogród. Etap planowania jest fajny, zwłaszcza, że człowiek mądrzejszy po obecnych doświadczeniach. W domu mniej więcej wiem co bym chciała, a czego nie, tak samo z ogrodem, trochę mniej bym błądziła jak we mgle
Co zmieniłabyś u siebie?

Kordina napisał(a)
Daria widoki oszałamiające, co za przestrzeń powodzenia

O tak, przestrzeń to jest to czego mi dotychczas brakowało, dookoła domy, ludzie i w sumie mało przestrzeni żeby się schować.

MartaCho napisał(a)
Piękna, rozległa działka! Cudne miejsce!
To Beskid Sądecki już jest?

Marto to już Beskid Wyspowy w sądeckim to ja prawie teraz mieszkam.

Marcin89 napisał(a)
Mnie również podoba się działka i widoki. A jakie perspektywy na przyszłość przy takiej powierzchni! Gratuluję serdecznie, bo już teraz jest czego

Marcin dziękuję Perspektywy całkiem fajne, oby tylko zdrowie dopisało, fajnie byłoby mieć trochę lat mniej

Wiaan napisał(a)
Daria piękna działka, gratulacje Mój mąż bardzo chętnie wybudowałby nowy dom na działce z widokami. Czuję, że się kiedyś skusicie

Dziękuję! Mój mąż mniej był chętny ale powoli się przekonuje. Trochę nas martwią dojazdy do pracy, ale przecież to tylko 20 minut, większość ludzi dużo więcej czasu spędza na dojazdach do pracy. Mój mąż nie za bardzo lubi jeździć autem, plusem na pewno jest to, że możemy pracować zdalnie.

anuska2507 napisał(a)
Widoki i działka super, ile miejsca na chciejstwa i szaleństwa ogrodowe

Aż się boję tych chciejstw i szaleństw zobaczymy co czas przyniesie.

sylwia_slomczewska napisał(a)
Piękna działka z cudnym widokiem

Sylwia dziękuję! Może życia i zdrowia starczy aby stworzyć swój własny raj na ziemi

Judith napisał(a)
Dario, działeczka pierwsza klasa! Ależ będziesz mogła się artystycznie wyżyć! . Gratuluję .

Judith dzięki! Ponoć marzenia się spełnia więc próbuję

Bardzo Wam wszytskim dziękuję za gratulacje bardzo miło się to czyta!