Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Magara 23:58, 15 lip 2023

Ania, też tak miałam, że wyrastały w miejscach gdzie nie ma dziur. Dzwoniłam nawet do producenta-sprzedawcy. Mówili, że można naciąć ale żeby zakleić inną dziurę. Podobno to dziury są jakoś wyliczone
Ryzyk-fizyk
Kordina 00:06, 16 lip 2023

A pokaż przy okazji te nowe mebelki, o których czytałam, że już sprawdzone
Makao 00:10, 16 lip 2023

Magara napisał(a)
Ania, też tak miałam, że wyrastały w miejscach gdzie nie ma dziur. Dzwoniłam nawet do producenta-sprzedawcy. Mówili, że można naciąć ale żeby zakleić inną dziurę. Podobno to dziury są jakoś wyliczone
Ryzyk-fizyk

Okej, super. Poprzecinałam tak na logikę ale muszę pozaklejać jak tak inne. Te puste zakleję. Dzięki.
Magara 00:12, 16 lip 2023

Ania - próbuj Te baloty boczniakowe to jak rośliny - trochę niespodzianki, u jednego tak, u drugiego inaczej
Magara 00:22, 16 lip 2023

Bożena, mówisz - masz

Izka już widziała, ale jeszcze raz dzięki Jej za inspirację

Serio są wygodne, co mnie nieodmiennie dziwi I, co dla mnie najważniejsze, stoją i stać będą, nie będzie nerwa, że deszcz pada i trzeba zwijać i się motać. I lekkie są, więc mogę przestawiać jak chcę żeby nie siedzieć na słońcu
Zadowolona jestem baaardzo
Pewnie bym teraz na sofce jeszcze siedziała, ale u mnie festyn od paru godzin. Jakieś trzy razy na godzinę "Miłość w zakopanem" leci, no nie dałam rady Stopery i laptop w domu, a to i tak mało
Basieksp 00:34, 16 lip 2023

Hej, ale mi się raźniej zrobiło U nas też po sąsiedzku jakaś " impreza" na szczęście wystarczyły rolety, mecz siatkarski kobiet, trochę głośniej szkoda, że przegrany, ale to nic, będą walczyć o brąz A Twoje mebelki, takie niepozorne, lekkie wizualnie, a jeszcze w dodatku wygodne super
Kordina 00:37, 16 lip 2023

Wiedziałam że "mówisz i masz", pasują jakoś do tego zakątka i fajnie, że zadowolniona
Agatorek 00:38, 16 lip 2023

No i super, mebelki świetnie się wpasowały
Kasya 01:16, 16 lip 2023

Magara napisał(a)
Bożena, mówisz - masz

Izka już widziała, ale jeszcze raz dzięki Jej za inspirację

Serio są wygodne, co mnie nieodmiennie dziwi I, co dla mnie najważniejsze, stoją i stać będą, nie będzie nerwa, że deszcz pada i trzeba zwijać i się motać. I lekkie są, więc mogę przestawiać jak chcę żeby nie siedzieć na słońcu
Zadowolona jestem baaardzo
Pewnie bym teraz na sofce jeszcze siedziała, ale u mnie festyn od paru godzin. Jakieś trzy razy na godzinę "Miłość w zakopanem" leci, no nie dałam rady Stopery i laptop w domu, a to i tak mało

No i super
Są a prawie nie widać
Anda 02:18, 16 lip 2023

Mebelki pasują jak ulał
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies