Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Magara 18:27, 15 lut 2022

Magda, zaraz Ci wyślę info Do tych co TARcia poleca też wyślę bo właśnie sobie oglądam
Martka 20:16, 15 lut 2022

Magaro, te rękawice są piękne, ja też bym chciała namiar... dziś właśnie odnotowałam kolejną stratę w tym zakresie
Magara 23:18, 15 lut 2022

Niewiele mam do zaoferowania w moim wątku to chociaż przyczynię się do drenowania Waszych świnek skarbonek i napędzenia gospodarki

Martka - zaraz Ci przekopiuję na priv info rękawicowe, odnośnie i "moich" i TARciowych
TAR 11:46, 16 lut 2022

jesli to nie problem, sie pochwale. ja mam te rekawice, wyhaczylam je na targach ogrodniczych, pierwsze kupione 3 sezony temu sa "dzialajace" a wiecie jak oralam w tym czasie. nie uczulały jak lateksy i łapki sie w nich nie poca, sa wyscielane i miekkie.

Rekawice

wzielam tez te drugie do porównania.
Martka 12:54, 16 lut 2022

Magara napisał(a)
Niewiele mam do zaoferowania w moim wątku to chociaż przyczynię się do drenowania Waszych świnek skarbonek i napędzenia gospodarki

Magaro, nie kokietuj a o gospodarkę dbaj i nie ustawaj Pula urodzinowa u mnie już wyczerpana, muszę faktycznie pogadać ze świnką Oczywiście że nasze ręce zasługują na porządną ochronę, wygodne rękawice to absolutna podstawa, jestem także za ich estetycznymi walorami. Tarciu, też wezmę te drugie, jedne rękawice to za mało, jak jest mokro to drugie często potrzebne na wymianę.

Judith 18:16, 16 lut 2022

Daga, moje rękawiczki dzisiaj przyszły . Są pięknie i - tak jak napisałaś - mięciutkie, wygodne i bardzo starannie uszyte. Cudo! Dziękuję za namiary .
jolanka 19:21, 16 lut 2022

Dziewczyny, a jak z rozmiarami tych rękawiczek - i tych od Dagi i od Tarci? Wolałabym poprzymierzać ale nigdzie takich naocznie nie widziałam. Co roku wydaje na nie tyle, że jeśli wystarczyłyby na dłużej to byłoby super
Judith 19:36, 16 lut 2022

Jolanka, ja ma dłoń taką dość typową - ani bardzo wąską, ani szeroką, palce ani przesadnie długie, ani krótkie i rozmiar jest dla mnie idealny.
TAR 19:47, 16 lut 2022

jolanka napisał(a)
Dziewczyny, a jak z rozmiarami tych rękawiczek - i tych od Dagi i od Tarci? Wolałabym poprzymierzać ale nigdzie takich naocznie nie widziałam. Co roku wydaje na nie tyle, że jeśli wystarczyłyby na dłużej to byłoby super

Ja zamawiam sobie rozmiar s/m rozmiarowo dla rekawic 6-7. nie wiem w jakim rozmiarze rekawice dotychczas kupowalas, rozmiar L jest dla 8

od dawna szukalam dobrych trwalych i miekkich rekawic, bo tych z pokryciem gumowym kupowalam w setkach. od 3 lat mam spokoj a byl to okres wzmozonych nasadzen, do tego w ciezkiej glebie i caly czas dzialaja. tyle ze po pracy w mokrej ziemi warto je wyprac
jolanka 19:50, 16 lut 2022

Dzięki, ja to z tych cieńszych rozmiarów, bardziej krasnoludkowych 6 byłaby ok. 8. -ka dla EMa