Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Magara 00:13, 07 mar 2024

Eh, jeszcze kocie kupy do omówienia
Po zimie pełno ich wszędzie - trudno wymagać od futer żeby w zamarźniętej ziemi grzebały

Od kiedy mamy skrzynie warzywne koty okoliczne traktowały je jako kuwety - wiadomo - ziemka fajna, mięciutka Patent mam taki, że jesienią, po dodaniu kompostu do skrzyń - zakrywam je wiosenną ago, a tam gdzie mam posadzone jesienią czosnki - narzucam gałązki
W skrzyniach patent się sprawdza.

Na rabatach wbijałam kijki bambusowe - te się nie sprawdziły, stolców masa.
W przyszłym roku, przed zimą, też narzucam gałązek
Magara 00:22, 07 mar 2024

Monia, Basia, Hania, Aga Zegarowa, Aga Napia, Alicja - dzięki za dobre słowo odnośnie moich rabatów i widoków

Haniu - i my na głos młodego Fronczewskiego zwróciliśmy uwagę i szacun "Rojst" obsadą mnie uwiódł. Myślę, że nazwiska Holoubek i Bajon jednak przyciągają
Judith 00:30, 07 mar 2024

Ja jestem po wiosennych zbiorach qp psich (głównie)
Zainteresowała mnie teoria Twojej sąsiadki. Poszukałam informacji na ten temat i nie znalazłam nigdzie potwierdzenia, natomiast znalazłam wprost info, że to nieprawda. Sprawdzałam na stronach poświęconych opiece bezdomnym kotom.
Magara 00:32, 07 mar 2024

Byłam dziś pierwszy raz w tym sezonie w CO. Ceny mnie powaliły.
Ale dostałam prezent na Dzień Kobiet I kupiłam sobie pierwiosnka do doniczki (9.80 )
Humor poprawiony znacznie

Aaa, i jeszcze dwa cyprysiki groszkowe też nabyłam w celu bycia zapchajdziurami
Judith 00:32, 07 mar 2024

Magara napisał(a)
Monia, Basia, Hania, Aga Zegarowa, Aga Napia, Alicja - dzięki za dobre słowo odnośnie moich rabatów i widoków

Haniu - i my na głos młodego Fronczewskiego zwróciliśmy uwagę i szacun "Rojst" obsadą mnie uwiódł. Myślę, że nazwiska Holoubek i Bajon jednak przyciągają

Magarko, czy Milenium to odrębny serial czy dalszy ciąg innego Rojsta?

EDIT: wypasiony pierwiosnek . I prezent fajowy .
Magara 00:43, 07 mar 2024

Judith napisał(a)
Ja jestem po wiosennych zbiorach qp psich (głównie)
Zainteresowała mnie teoria Twojej sąsiadki. Poszukałam informacji na ten temat i nie znalazłam nigdzie potwierdzenia, natomiast znalazłam wprost info, że to nieprawda. Sprawdzałam na stronach poświęconych opiece bezdomnym kotom.

Judith, to info sprzed dobrych 10 lat, jakie teraz są kocie wytyczne w kocich stowarzyszeniach - nie mam pojęcia
Rojsta są 3 sezony: Rojst, Rojst97, Rojst Millenium. Trzeba bezwzględnie zacząć od sezonu 1, Netf. tego nie ułatwia
tulucy 08:00, 07 mar 2024

Będąc posiadaczką swego czasu kota wychodzącego wykastrowanego przychodziły do nas koty obce, ale malo znaczące jakoś. Może to zasługa psa, który je ganiał.

Teraz moja mama zadowolona, bo czasem podrzucam jej sunię "na wakacje" na kilka dni. I ona wtedy szalejecpo ogrodzie i odstrasza wszystkie sąsiedzkie koty. Działa to na jakiś czas, a potem znowu odwiedzamy babcię i tak w kółko...
Wafel 08:23, 07 mar 2024

Śliczna pełna prymulka, ja robię dziś polowanie na drobnokwiatowe bratki, może ktoś widział w marketach już?

P.S. Millenium - niby odrębna historia, ale przewijają się wątki z przeszłości.
Basieksp 08:42, 07 mar 2024

Dziś bratki są w Netto, reklamę słyszałam, potem się wybiorę, zobaczę jakie są
LIDKA 08:56, 07 mar 2024

Mam netto po drodze do pracy to wskoczę. Ziemii już zakupiłam, namieszam z moją do donic bo jeszcze wszystkich które kupiłam nie wypełniłam i wsadzę bratki.

Tulipanki w doniczkach też sie dobrze zapowiadają.

Wiosna Koleżanki, wiosna już!!!