Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

TAR 18:07, 09 mar 2024

Ja tez satysfakcja na 100%. Powtykalam na rabatach moje zardzewiale ozdoby kupione 2 lata temu. Jak buchnie zielonym bedzie super. Mezus zrobil smietnik i juz tak nie straszy. Psy ganialy jak dzikie. A potem usiedlismy wszyscy na sloneczku i wypilismy male pifko i obgadalismy plany na najblizsze tygodnie w ogrodzie
Makao 18:08, 09 mar 2024

mrokasia napisał(a)
U mnie satysfakcja 100%. Przycięłam derenie IH i cisy - zostały mi tylko te w przedogródku. I wysprzątałam małą środkową. A na koniec jeszcze umyłam połowę okien w domu .

Kuźwa, jeszcze IH muszę przyciąć
Judith 19:43, 09 mar 2024

Moje dzisiejsze prace ogrodowe: kupiłam bratki .
antracyt 21:19, 09 mar 2024

A ja na targach książki nabyłam "Ogród" Hiroko Oyamada. Prawie jak grzebanie w ziemi Resztę dnia spędziłam na targach edukacji... Może jutro uda mi się coś porobić - lista ogrodowych rzeczy do odhaczenia w ogóle się nie skraca.
Magara 00:22, 10 mar 2024

Bardzo mnie Wasza satysfakcja raduje

Ja kolejny dzień targałam drewno opałowe na sezon 2025/2026 Niby nie było tego dużo, ale dało ciutkę popalić Jeszcze jedna dostawa kolejnych dwóch metrów i temat prawie załatwiony
W tzw. międzyczasie karczowałam mlecze i gwiazdnicę/mokrzycę - cholera już kwitnie
Jutro u nas ostatni słoneczny dzień, później znów ma być zimniej i ma padać - odpocznę
Magara 00:38, 10 mar 2024

Przedwiośnie jeszcze, a i wiosna długa przed nami.
Dla tych, którzy korzystają z N. polecam serial "Czarne lustro".
Nam poleciło go Dziecko mówiąc, że to S-F. Ponieważ S-F mnie totalnie nie kręci długo zwlekaliśmy z oglądaniem. Jednak stało się. Jest moc i strach i myśl, że czas umierać Założyliśmy sobie, że oglądamy jeden odcinek dziennie, bo więcej by nam całkiem głowy zryło
Nie jest to takie S-F jak z czasów mojego dzieciństwa - nie ma walk robotów Jest otoczenie nam dobrze znane, domy, ciuchy, samochody, a do tego moc wynalazków technologicznych... Czyli de facto nasze realia, teraz albo już niedługo... Ale przesłanie każdego odcinka daje do myślenia, baardzo....

My przypadkowo zaczęliśmy oglądać od sezonu 6 i odcinka "Joan jest okropna" - jeden z lepszych odcinków, bardzo Wam polecam
Teraz już lecimy od początku, można, kolejność nie ma znaczenia, każdy odcinek jest w innej bajce
Makao 07:36, 10 mar 2024

Ooo no to sprawdzimy. Zaintrygowałaś mnie tym ryciem głowy
antracyt 07:49, 10 mar 2024

No proszę, też jestem w trakcie oglądania Zaczełam od sezonu pierwszego i chyba dobrze, bo odcinek pierwszy to jeden z moich ulubionych jak na razie.
P.S Trochę walk "robotów" tam jednak będzie i to chyba nawet w tym sezonie co akurat ogladasz
Judith 09:23, 10 mar 2024

O, „Czarne lustro”! Oglądałam kilka lat temu i dokładnie w takim trybie jak Wy - jeden odcinek na raz. Inaczej zatraca się wrażenie, jakie wywiera każda opowieść i emocje, jakie budzi.
Całość jest rewelacyjna, a niektóre odcinki to prawdziwe perły! Z tego serialu wywodzi się moje uwielbienie dla Mackenzie Davis, która grała w jednym z odcinków .
Zaczęłaś od najnowszego sezonu- on powstał długi czas po poprzednich (długo na niego czekałam), różni się nieco klimatem. Jest mniej gęsto, mniej sensualnie. Mimo to jest bardzo dobrze. Pomyśl zatem, jak jest od pierwszego sezonu! . Będzie smutek i żal, gdy obejrzysz całość i będziesz miała świadomość, że więcej odcinków nie ma .
Anda 10:15, 10 mar 2024

Magara napisał(a)
Przedwiośnie jeszcze, a i wiosna długa przed nami.
Dla tych, którzy korzystają z N. polecam serial "Czarne lustro".
Nam poleciło go Dziecko mówiąc, że to S-F. Ponieważ S-F mnie totalnie nie kręci długo zwlekaliśmy z oglądaniem. Jednak stało się. Jest moc i strach i myśl, że czas umierać Założyliśmy sobie, że oglądamy jeden odcinek dziennie, bo więcej by nam całkiem głowy zryło
Nie jest to takie S-F jak z czasów mojego dzieciństwa - nie ma walk robotów Jest otoczenie nam dobrze znane, domy, ciuchy, samochody, a do tego moc wynalazków technologicznych... Czyli de facto nasze realia, teraz albo już niedługo... Ale przesłanie każdego odcinka daje do myślenia, baardzo....

My przypadkowo zaczęliśmy oglądać od sezonu 6 i odcinka "Joan jest okropna" - jeden z lepszych odcinków, bardzo Wam polecam
Teraz już lecimy od początku, można, kolejność nie ma znaczenia, każdy odcinek jest w innej bajce

Black Mirror znam. Jest mega. Polecam oczywiście. Bardzo przypomina mi krótkie opowiadania z czasopisma „Fantastyka”, które swego czasu abonowalam.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies