Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Magara 00:11, 28 cze 2024

Ropucha w basenie też widziałam
TAR 10:08, 28 cze 2024

Ja mam 80 lub 100. Wcale nie jest za duza, wolalabym wieksza kiedys sobie dokupie 120.
80-tka to taka optymalna
Kordina 10:44, 28 cze 2024

Magarku wczoraj trafiłam na taką sensację znalezioną przez leśników:
https://kobieta.wp.pl/rzadko-spotykany-waz-w-polskim-lesie-lesnicy-pokazali-nagranie-7043062458375008a

A tu u Ciebie taka rzadkość, możesz czuć się wyróżniona jednak, a może jakieś bilety zorganizuj na ewentualne oglądanie takiej sensacji??
Gruszka_na_w... 11:25, 28 cze 2024

Kordina napisał(a)
Magarku wczoraj trafiłam na taką sensację znalezioną przez leśników:
https://kobieta.wp.pl/rzadko-spotykany-waz-w-polskim-lesie-lesnicy-pokazali-nagranie-7043062458375008a

A tu u Ciebie taka rzadkość, możesz czuć się wyróżniona jednak, a może jakieś bilety zorganizuj na ewentualne oglądanie takiej sensacji??

Ja nie Mgarka, ale z pokazu chyba nici. Specjalista zidentyfikował gościa z ogrodu Magary i jest to jednak żmija zygzakowata. Wątpię, czy byliby chętni do oglądania.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Kordina 11:54, 28 cze 2024

O qrza mordeczka! To jakoś umknęło mojej uwadze, że jednak zygzak, zatrzymałam się na wersji gniewnego
Magara 23:38, 28 cze 2024

TARcia - ja mam małe rabatki

Bożena - Hania już odpowiedziała Niestety, nie jestem wybrańcem Zwykła żmija zygzakowata, chociaż bez zygzaka
Magara 23:51, 28 cze 2024

Rano i w południe było dziś u nas nie do wytrzymania, 33 na plusie, ruch powietrza - zerowy.
Nawet do żadnej roboty ogrodowej nie podchodziłam, chociaż byli tacy, którzy zachęcali do ustawienia "w końcu" misy "dla kota" na właściwym miejscu
Były nawet próby wytyczania kierunków

Po południu przyszedł deszcz, zapowiadany, a jakże. Miało popadać, a przeszła wichura, ulewa i burza, z przerwami w dostawie prądu i netu, ale szczęśliwie bez zniszczeń
Jutro ma nie padać, później znowu deszcze. Mam wrażenie, że moje plany ogrodowe, głównie te związane z powiększaniem rabat albo spłukała woda albo wysuszyło słońce No ale sezon letni w sumie dopiero się zaczyna
Kasya 06:52, 29 cze 2024

Magara napisał(a)
TARcia - ja mam małe rabatki

Bożena - Hania już odpowiedziała Niestety, nie jestem wybrańcem Zwykła żmija zygzakowata, chociaż bez zygzaka

Bez zygzaka to się nie liczy
A wyczytałam gdzieś że nie lubią bylicy…
GingerO 07:37, 29 cze 2024

Magara napisał(a)
Rano i w południe było dziś u nas nie do wytrzymania, 33 na plusie, ruch powietrza - zerowy.
Nawet do żadnej roboty ogrodowej nie podchodziłam, chociaż byli tacy, którzy zachęcali do ustawienia "w końcu" misy "dla kota" na właściwym miejscu
Były nawet próby wytyczania kierunków

Po południu przyszedł deszcz, zapowiadany, a jakże. Miało popadać, a przeszła wichura, ulewa i burza, z przerwami w dostawie prądu i netu, ale szczęśliwie bez zniszczeń
Jutro ma nie padać, później znowu deszcze. Mam wrażenie, że moje plany ogrodowe, głównie te związane z powiększaniem rabat albo spłukała woda albo wysuszyło słońce No ale sezon letni w sumie dopiero się zaczyna

Magarko, piękne i przyciągające miejsce, rabata, kanapa, misa i kot. Czego chcieć więcej?
Basieksp 08:44, 29 cze 2024

Ale jak postawisz tam misę, to gdzie Sfochowana będzie się wylegiwać? ona chyba myśli, że to dla niej ta rabata a na poważnie, szykuje się świetna miejscówka