Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Magara 23:48, 04 lip 2024

Widzę nowe wpisy na forum, odpadam Oczy mi się zamykają Może kiedyż uda się wrócić do trybu bieżącego
LIDKA 23:50, 04 lip 2024

Dobranoc
Basieksp 07:21, 05 lip 2024

Takie remonty to ja rozumiem kurka ale zawsze jakieś dodatkowe koszty wyskoczą, to silikonu zabraknie... no nie da się kosztów przewidzieć, no nie da się Ps. też myślałam o arce, deszczu mamy już dość.
Agatorek 23:10, 05 lip 2024

Basiu, skieruj ten deszcz do mnie, u mnie niedobory.
Magara 23:52, 05 lip 2024

Helen - zdjęcia mam głównie robocze, ale jutro już powinno być lepiej, to Ci coś wyślę - oczywiście proszę o pochwały i brawa

LIDKA - z remontem w listopadzie to może faktycznie nie trafiłaś, ale teraz i tak masz gdzie szaleć Jestem na bieżąco

Basia - samo życie z tymi dodatkowymi kosztami

Aga - ja i moje opady chętnie oddam, bierzesz???
Magara 00:02, 06 lip 2024

Jutro sobota, mam nadzieję, że coś uda się porobić na rabatach. Porządkowanie kuchni zostawiam sobie na wieczór

Chwasty przytłaczają... Miałam w tym roku plan, że codziennie na godzinkę wyskoczę i poskubię. Plan się poszedł ..... Bo leje, bo upał, bo mnie nie ma w domu przez kilka dni...
Sfochowana czuwa i wytycza kierunki, ktoś musi rządzić

Supertunie zeszły poziom niżej z uwagi na wiatr Kotu to nie przeszkadza, wytycza kierunki zgodnie ze swoimi założeniami
Helen 21:00, 06 lip 2024

Też mam supertunie na tarasie, są piękne
Magara 23:08, 06 lip 2024

Helen, no są fajne Ja mam w dwóch doniczkach, które co chwilę zdejmuję z regaliku bo wieje u nas niemiłosiernie Ostatnio zwiało w rabaty, musiałam pójść wyciągać, w kaloszach oczywiście, bo wąż
Gruszka_na_w... 21:36, 07 lip 2024

Magara napisał(a)
[b] Ostatnio zwiało w rabaty, musiałam pójść wyciągać, w kaloszach oczywiście, bo wąż

To z pewnością kalosze szczęścia. Z automatu zapobiegają bliskiemu spotkaniu z pełzaczem.
Wyprawę po silikon miałaś bardzo owocną.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
vita 07:31, 08 lip 2024

Czy Ty Magarku swoje supertunie czyścisz z przekwitających kwiatów?
Dzielności przy remoncie, kiedyś się skończy