Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Marcin89 20:03, 17 gru 2025

Dobre wieści z samego rana, a ja dopiero teraz czytam! Ale nieważne. Najważniejsze, że jest dobrze
Magara 23:31, 17 gru 2025

Dziewczyny (oraz Marcin ) - dzięki
Fajnie, że się cieszycie razem ze mną

Kolejny dzień jesteśmy na etapie, że "trzeba się ogarnąć i zacząć działać" ale jeszcze nam nie wychodzi, jeszcze się motamy i kręcimy w kółko, nerwy i stres nas nadal trzymają.
To były najgorsze tygodnie w naszym życiu. To nie było tylko czekanie na wyniki zwykłych, rutynowych badań. Przecież większość z nas się bada, robi morfologie, cytologie, gastroskopie, kolonoskopie, mammografie czy inne niefajne badania. Badamy się bo profilaktyka jest ważna.
W tym przypadku też miała być niejako profilaktyka, która jednak skończyła się szybką diagnozą - przedwczesną i chybioną. Niepotrzebną. I niepotwierdzoną jak się okazało. Można było tego uniknąć, a my mogliśmy czekać na "wyniki badań" a nie na "wyrok"...
Moje zaufanie do lekarzy mocno klapło, ale też wiem, że nie powinnam generalizować. Też trzeba nam to przepracować.

Bardzo powoli, ale jednak, pojawia się u nas jakaś radość życia i optymizm Oby do wiosny
pestka56 08:30, 18 gru 2025

Wiesz jak to jest, co cię nie zabije, to cię wzmocni.
Ja tu po cichutku kciuki trzymałam, pamiętając naszą walkę i nerwy sprzed 4-ch lat, i mając pewność, że u ciebie też wszystko wróci na dobre tory.
LIDKA 08:45, 18 gru 2025

Jak dobrze że wiadomości nie potwierdziły się. Wiem że po takim napięciu i strachu nie udaje się cieszyć od razu.
♥️Magarku spokojnych świąt♥️
Judith 12:27, 18 gru 2025

Magarko, świetne wiadomości!
Nerwów i stresów doświadczonych nic nie zwróci, ale najistotniejsze jest teraz to, że są dobre wieści . Najlepsze! .
Wszystkiego dobrego, Magarko .
Rumianka 13:16, 18 gru 2025

Daguś, ogromnie się cieszę, że wyniki są dobre, a takie czekanie niech to dundel świśnie...Odreagujcie ten stres i głowa do góry...niedawno przechodziliśmy to samo...więc doskonale wiem co oznacza takie długie czekanie...wykańczająca sytuacja.
anpi 20:22, 18 gru 2025

Magarku, dobrze, że dobrze!
I trzymam kciuki za szybki powrót do równowagi! Przeżyłam coś podobnego i dodatkowo w czasie gdy byłam i tak już w stresie, bo miałam umierającego tatę. Nie wiem, czy bałam się wtedy bardziej o siebie, czy mamę i i rodzinę której musiałabym powiedzieć kolejną straszną wiadomość, która na szczęście okazała się być dobrą.
PrawieBory 08:27, 19 gru 2025

Daga, ściskam. Baaaardzo się cieszę, że ostatecznie wyszło co wyszło. Zadbajcie teraz o swój spokój i powrót do równowagi bo reszta, tak naprawdę, przecież się nie liczy
nicol21 19:55, 19 gru 2025

Spokojnie i pomału, odpocznij, po takim stresie trzeba powoli, pomalutku odbudować spokój ducha.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
nyna76 00:00, 20 gru 2025

Ja też baaardzo się cieszę, że wszystko dobrze.

Wesołych Świąt dziewczyno !!