Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

ajka 18:21, 22 paź 2025

Magarko przytulam wirtualnie.

Szkoda ambrowca. Ja dzisiaj kupiłąm sobie trochę cebulowatych: narcyzów, tulipanów czarnych i czosnków. Trochę późno, ale też nie miałam natchnienia. Może będzie jeszcze trochę ciepłych dni.
Wafel 18:41, 22 paź 2025

Magarku ślę serducho ❤️, bo dramatów rodzinnych zdrowotnych i innych, wiadomo nie lubię, nie chcę i u siebie i u innych natomiast twoje ogrodowe "dramaty z rabaty" i sposób w jaki o nich piszesz, z dystansem, czasem z czarnym humorem są charakterystyczne dla tego wątku i możesz sobie używać ile chcesz, w końcu tytuł wątku do czegoś zobowiązuje
Pozdrawiam cieplutko!
Judith 19:01, 22 paź 2025

Wafel napisał(a)
Magarku ślę serducho ❤️, bo dramatów rodzinnych zdrowotnych i innych, wiadomo nie lubię, nie chcę i u siebie i u innych natomiast twoje ogrodowe "dramaty z rabaty" i sposób w jaki o nich piszesz, z dystansem, czasem z czarnym humorem są charakterystyczne dla tego wątku i możesz sobie używać ile chcesz, w końcu tytuł wątku do czegoś zobowiązuje
Pozdrawiam cieplutko!

Racja!