Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Magara 23:33, 28 kwi 2026

Zajrzyjcie tu:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/12040-jak-mozesz-wspomoc-ogrodowisko?page=1#post_1
MartaCho 07:49, 29 kwi 2026

Bardzo dobrze, że wkleiłaś tę informację, też chętnie zakupię - tylko nie wiem czemu, ale zauważyłam, że nie wyświetlają mi się ostatnio żadne reklamy, ani jak na telefonie czytam, ani na komputerze. Ani na górnym pasku, ani po bokach. A jak u Was?
TAR 08:49, 29 kwi 2026

Bo moze adblock masz wlaczony
MartaCho 09:02, 29 kwi 2026

Możliwe
Kordina 10:14, 29 kwi 2026

Wczoraj wieczorem strona się otwierała i zakupiłąm książkę w przedsprzedaży, a dzisiaj rzeczywiście nie można, może przeciążenie, a może w trakcie jakiejś zmiany?
ajka 19:16, 29 kwi 2026

Magara napisał(a)
Srok nie ma, ale są drozdy, co mnie bardzo cieszy
Zdjęcia, niestety, tylko z telefonu.

Nie boją się nic a nic, tuptają sobie po działce jak kosy i wyjadają moje dżdżownice, przegryzając dosiewką tzw. trawnika

Nie widziałam u siebie jeszcze drozdów, ale kosy lubię, właśnie dlatego, że się nie boją i chodzą blisko kiedy robię coś w ogrodzie.
Magara 23:20, 29 kwi 2026

W temacie korzystania przez nas wszystkich z portalu Ogrodowisko - mam swoje zdanie na ten temat od lat.
Utrzymanie forum - kosztuje. Wiedza - w dzisiejszych czasach - też jest w cenie. Większość portali, nawet tych informacyjnych, wymaga subskrypcji, prenumerat, etc.

Z Ogrodowiska korzystamy jako aktywni użytkownicy. Korzystamy z wieloletniego doświadczenia Danki, czytamy Jej artykuły, zaglądamy do starszych wątków. Ze swojego wzajemnego doświadczenia też korzystamy, wymieniamy się informacjami dotyczącymi ogrodów/roślin/nasadzeń, ale też korzystamy z portalu w celu uskuteczniania sobie tutaj rozmaitych towarzyskich pogaduszek.
Fajne to jest, ale dlaczego mamy to robić za darmo? A do tego na koszt kogoś innego?

Wiem, że Danusia lubi się dzielić swoją wiedzą, i nie chce z tego czerpać profitów jako takich.
Ale moralnie uważam, że to nie jest w porządku, że do "interesu" dokłada
Magara 23:30, 29 kwi 2026

Ajka - aktywność i mnogość drozdów u mnie pierwszy raz w tym roku
W poprzednich latach je słyszałam, ale nie widziałam. Może dosiewki na trawniku je teraz skusiły do grzebania na "moim" terenie?
Czasem się z kosami w jednym fyrtlu spotykają - udają, że się nawzajem nie widzą, kupa śmiechu
ewsyg 09:33, 30 kwi 2026

Magara napisał(a)
Lucy - no wiało przeokrutnie U nas to jest bardzo odczuwalne od czasu kiedy "nowi" sąsiedzi drzewa powycinali

Jak zmądrzeją to będą sadzić na nowo. U nas na szczęście sąsiedzi maja drzewa i ich nie wycinają. Ja corocznie dosadzam drzew.
sylwia_slomc... 10:43, 30 kwi 2026

Magara napisał(a)
W temacie korzystania przez nas wszystkich z portalu Ogrodowisko - mam swoje zdanie na ten temat od lat.
Utrzymanie forum - kosztuje. Wiedza - w dzisiejszych czasach - też jest w cenie. Większość portali, nawet tych informacyjnych, wymaga subskrypcji, prenumerat, etc.

Z Ogrodowiska korzystamy jako aktywni użytkownicy. Korzystamy z wieloletniego doświadczenia Danki, czytamy Jej artykuły, zaglądamy do starszych wątków. Ze swojego wzajemnego doświadczenia też korzystamy, wymieniamy się informacjami dotyczącymi ogrodów/roślin/nasadzeń, ale też korzystamy z portalu w celu uskuteczniania sobie tutaj rozmaitych towarzyskich pogaduszek.
Fajne to jest, ale dlaczego mamy to robić za darmo? A do tego na koszt kogoś innego?

Wiem, że Danusia lubi się dzielić swoją wiedzą, i nie chce z tego czerpać profitów jako takich.
Ale moralnie uważam, że to nie jest w porządku, że do "interesu" dokłada

W pełni się z Tobą zgadzam. Zwłaszcza, że dokłada do forum już chyba trzeci rok z rzędu, najwięcej zimą.