Ewo, piękne zdjęcia, skrycie czekałam na wiosnę od Ciebie, w CH też już bardzo zielono i kolorowo, magnolie kwitną, róże w listkach. Twoje miejsce pracy prezentuje się świetnie! Bardzo zadbane CO z pomysłami na ekspozycję roślin. Spodobał mi się ten krajobraz:
Oraz muszę, muszę zacytować to zdjęcie, na nim jest 100% subtelności wiosny
Piękne zdjęcia, kolor o tej porze roku to wciąż rarytas, ale nie wówczas, gdy pracuje się w tak kolorowym miejscu
Nie wiem czy już pisałam ale masz zajefajną pracę. Przepiękne dorodne rośliny były na kiermaszu.
Fakt pogoda w tym wszystkim to największym minus ale poza tym jest super.
Ogród ślicznie i delikatnie Ci się budzi. Piekne światło trafiłaś
No i zgapiam pomysł Mam co prawda anemone blanda też niebieskie ale Scilla siberica -cebulica wygląda z nimi niesamowicie fajnie. Cebulice mam w innym miejscu ale pora połączyć to w całość
Fajne masz doznania w pracy, choć niewątpliwie to trudne znosić kaprysy pogody Nie wspominając klientów
Och jak bym chciała sobie pospacerować teraz po takim centrum ogrodniczym, wiosna w nim na całego
Moje heptakodium też już ma takie listki, wyjątkowo szybko rusza, kolejny plus Oglądałam ostatnio nowy odcinek GW i tam w jednym z ogrodów był przecudnej urody, spory egzemplarz. Kiedy się takiego doczekam?
Ewo, taki kiermasz wiosenny to dla ogrodników frajda. Dobrze, że takie kiermasze robicie.
U Ciebie w ogrodzie wiosenne kwiaty już cieszą. U nas jeszcze troszkę.
Spokojnych świąt życzę Ewuś.