To super Ewcia teraz już będzie tylko wiosennie choć widomo różnie haa ja teraz co drugi dzień do ogrodu bo raz się da drugi już zimno ale jak się dorwę to aż ciemno mnie wygania to odpoczywam niepogodę
Ewa też zastanawiam się nad kupnem Ś Ś a tymczasem zakupiłam "serduszka" i dalie tylko mysle czy już mam sądzić bo mają być u mnie noce na minusie
Pozdrawiam serdecznie
Po zmianie czasu muszę znów wstawać po ciemku A już było tak fajnie i jasno o 6stej. Nie lubię tych zmian czasu i stanowczo wolę czas zimowy. Wcześnie rano jasno i można o wiele lepiej wstać niż po ciemku. Na dodatek teraz znów zimnica. Chyba popadnę w depresję
O, patrz, a ja zdecydowanie wolę czas letni. W zimę to mi wszystko jedno bo i rano i po południu ciemno, godzina w tą czy w tamtą nie robi różnicy ale w lato wolę jak się robi ciemno o 22 niż o 21.
Serio ciemno jeszcze u Ciebie o 6 rano???
Ja też zdecydowanie wolę czas letni. Z tego samego powodu co Kasia oraz z tego że słońce za chwilę będzie wstawać wcześniej więc widno będzie już o 3:00. Na czasie zimowym widno było by już o 2:00 (lekka przesada).
Czas letni ma dla mnie więcej plusów. Wstawania po ciemku też nie lubię.