Kordina
23:48, 17 kwi 2023
Witka - jeśli chodzi o domowe rośliny, to ja pikuś jestem, zobacz wątek pt "Domowe", tam to dopiero zachwycają kolekcje różności
Agnieszko - ojej! dziękuję, miło mi bardzo
Basiu -

Asiu za to w innych ekscesach ogrodowych jestem niemrawa w porównaniu z buchającą energią wielu Koleżanek Ogrodowiskowych
Ewo - o tak! Jura Krakowsko-Częstochowska marzenie, wyobraź sobie, ze nigdy nie byłam, a bardzo chciałabym. Zwiedziłam Góry Stołowe, Sowie, Bieszczady, Tatry po słowackiej stronie i inne...
Aniu - też lubię
(a kto tu kwiecia nie lubi? sami szaleńcy kwiatowi
)
Maglesko - tak, puszkinia cebulkowa, a kwitnie jak na wiosenny kwiatek dość długo, zaczęła w końcu marca do połowy maja mniej więcej.
Renatko
ten opis dla mogących i lubiących łazęgę, w swoim czasie złaziłam wszystko co się dało w moich bliższych i dalszych wyprawach, ciekawa była nawet z samej nazwy Droga Pięknych Widoków w Kadynach. Teraz trochę się zmieniła, bo zrobiono nową nawierzchnię, a ja znam ją jeszcze z "dzikości". Teraz więcej jeżdżę niż chodzę ze względów... ale kiedyś śmigałam
Obejrzałam Twoją wizytówkę i zachwyconam, nie wiem czy już u Ciebie byłam czy nie, ale nadrobię 
Ps - sprawdziłam, byłam, byłam, no chyba jakieś zaćmienie umysłowe, czy co?
Agnieszko - miło, ze jajca Ci się podobają i śnieżnik
Aniu - dzięki, a ja do Cię
ale mam zapisane Twoje sposoby 
Byłam dwa dni w Borach
a tam zawilce, biały to gajowy a żółty jak nazwa wskazuje:
i moje ulubione miejsce nad J. Czarnym, a tam niespodzianka, nowy pomost jaśniał z daleka
Pola szczęśliwa, wylatana, tyle nowych zapachów i doznań, łącznie z żabami w wodzie. Moja koleżanka weterynarz mówiła, że psy rozwijają się intelektualnie poprzez doznania zapachowe, oj! to się narozwijała, jak szalona
(Ten niebieski kwadracik to mój leżak, jak wchłaniałam spokój całą sobą)

Agnieszko - ojej! dziękuję, miło mi bardzo

Basiu -

Asiu za to w innych ekscesach ogrodowych jestem niemrawa w porównaniu z buchającą energią wielu Koleżanek Ogrodowiskowych

Ewo - o tak! Jura Krakowsko-Częstochowska marzenie, wyobraź sobie, ze nigdy nie byłam, a bardzo chciałabym. Zwiedziłam Góry Stołowe, Sowie, Bieszczady, Tatry po słowackiej stronie i inne...
Aniu - też lubię

Maglesko - tak, puszkinia cebulkowa, a kwitnie jak na wiosenny kwiatek dość długo, zaczęła w końcu marca do połowy maja mniej więcej.
Renatko

Ps - sprawdziłam, byłam, byłam, no chyba jakieś zaćmienie umysłowe, czy co?

Agnieszko - miło, ze jajca Ci się podobają i śnieżnik

Aniu - dzięki, a ja do Cię

Byłam dwa dni w Borach

i moje ulubione miejsce nad J. Czarnym, a tam niespodzianka, nowy pomost jaśniał z daleka

Pola szczęśliwa, wylatana, tyle nowych zapachów i doznań, łącznie z żabami w wodzie. Moja koleżanka weterynarz mówiła, że psy rozwijają się intelektualnie poprzez doznania zapachowe, oj! to się narozwijała, jak szalona