ewsyg
21:27, 30 maj 2022
Pomysł z krzesłami chya  zgapię, jak pozwolisz ?

) wpięłam ograniczniki z boków (zwykłe, plastykowe, ogrodowe), zasypałam suchym cementem z piaskiem, ubiłam, kładłam kostkę. Wmiotłam na koniec znowu suchy piasek z cementem i polewałam przez kilka dni wodą z konewki i JEST!
) wpięłam ograniczniki z boków (zwykłe, plastykowe, ogrodowe), zasypałam suchym cementem z piaskiem, ubiłam, kładłam kostkę. Wmiotłam na koniec znowu suchy piasek z cementem i polewałam przez kilka dni wodą z konewki i JEST! 

)
) 
 )
)  

Wspaniale sobie poradziłaś z ukryciem włazu szamba, świetny pomysł i coś co szpeci zamieniłaś w coś pięknego
 Wspaniale sobie poradziłaś z ukryciem włazu szamba, świetny pomysł i coś co szpeci zamieniłaś w coś pięknego

choć nie są to moje ulubione ptaki przez wzgląd na ich charakter
 choć nie są to moje ulubione ptaki przez wzgląd na ich charakter 

(Ja nam się znudzi siedzenie za biurkiem)
 (Ja nam się znudzi siedzenie za biurkiem)

Bardzo lubię rutewki orlikolistne, mam ich kilkanaście u siebie. Ale żadna nie jest tak rozrośnięta.
 Bardzo lubię rutewki orlikolistne, mam ich kilkanaście u siebie. Ale żadna nie jest tak rozrośnięta. 
 , potem podsypka piach z cementem (portlandzki popiołowy symbol 32,5 R - 25 kg worek) na cemencie się nie znam, pan w sklepie podpowiedział jaki do prac ogrodowych. 1:5 cement do piasku do chudej podsypki wystarczy. Trzeba wziąć pod uwagę wys bruku, mój ma zaledwie 4 cm, stąd 8-cm obrzeżę było ok, natomiast jak masz polbruk czy kamień większy to i koryto musi głębokością pasować
, potem podsypka piach z cementem (portlandzki popiołowy symbol 32,5 R - 25 kg worek) na cemencie się nie znam, pan w sklepie podpowiedział jaki do prac ogrodowych. 1:5 cement do piasku do chudej podsypki wystarczy. Trzeba wziąć pod uwagę wys bruku, mój ma zaledwie 4 cm, stąd 8-cm obrzeżę było ok, natomiast jak masz polbruk czy kamień większy to i koryto musi głębokością pasować  Na lkońcu taką samą proporcją zamiatałam szczotą, aby wgryzł się w szczeliny.
 Na lkońcu taką samą proporcją zamiatałam szczotą, aby wgryzł się w szczeliny.