Bożenko, zamówiłam takie róże: Ballerina, Sibelius, Pacific Blue, The Ancient Mariner,
Garden of Roses, Grafin Diana. Każda z innej bajki, ale będą rosły (mam nadzieję) w różnych miejscach.
Basiu lepiej, żeby jednak ze śmiechu, ale fajne rzeczy można wykopać na Ogrodowisku z tych dawniejszych wątków to drugie też do Magary
Ewa wyobraź sobie, ze obu subskrybuję, jak i Dr Bartek Kulczyński, Barbara Kazana, profesor Frydrychowski _ Skutecznie wyleczyć i wielu innych jeśli chodzi o suple w tym wit K to przyjmuje ją zgodnie z zapotrzebowaniem na D3. Kiedyś przez kilka dobrych lat byłam moderatorem na pewnym forum zdrowotnym
Sylwia
Alu i Sylwio - coś w tym jest, istnieje efekt placebo i nocebo, oba działają. Skutecznie wykorzystywane do manipulacji. Jeśli mówi się, że przysłowia są mądrością narodów, to "wiara czyni cuda". Jest jeszcze bardzo ciekawy temat pól morficznych czyli pól informacyjnych, ale to temat rzeka
Poczyniłam następne anioły na drewienkach:
Ewa wszystkie róże po kolei sprawdziłam, piękne, masz gdzie sadzić bo spory ogród, ale te dwie pierwsze drobnokwiatowe bardzo mi się podobają, też rozmyślam nad.... co do żywokostu to po prostu najłatwiej go uzbierać z pól i łąk, u mnie go pełno, ale w ogrodzie uważaj bo trudno się go potem pozbyć, to żelazna roślina