Konstancja30
14:43, 10 maj 2012
z ogrodowiskiem mam problem ... ślęczę po nocach i zasypiam zdołowana ... ale to pikuś ... pan Pikuś to był jak olśnienia doznałam w którymś ogrodzie ... i taka byłam szczęśliwa, że postanowiłam małża natentychmiast ... już ! ... o tym poinformować ... Iwonka czy ty widzisz tę małżowską twarz i brew gdy ja niczym czirliderka podskakuje na łóżku i o 2 w nocy triumfalnie zgadzam się na tujki !!! ... tak szczerze mówiąc to lepiej nie widź
...
gdyby to co masz na działce wsadzić u mnie to ogród z wyobraźni lady Burnett mamy
... no bo na miom poletku to nawet nie wiem czy bym tyle tego zmieściła ... wczoraj byłam na spacerze po Sosnowie i tak pomyślałam, że jakiś świerk zacny tak na środku by się u Ciebie przydał ... hmmm ... no tak zagęściłam bym sprawę wtedy tworząc niższe nasadzenia masz tło ... i wrażenie zagęszczenia ... bo jak ja mam małe boisko to muszę się kryć po kątach ... na takich areałach jak Twoje o zarośnięcie trzeba się mocniej postarać
...
robie ... robię ... i nic nie widać bo ja równam ... plewię i burzę ...

gdyby to co masz na działce wsadzić u mnie to ogród z wyobraźni lady Burnett mamy

robie ... robię ... i nic nie widać bo ja równam ... plewię i burzę ...