Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony ... ogród

Zielony ... ogród

iwonaz 23:35, 01 lip 2012

A to miałam szczęście, że mi się taki trafił ...lecę bo już gasi światła i każe iść spać...po co Go denerwować...jeszcze mi się zepsuje
iwonaz 07:52, 04 lip 2012

No i mam potwora w ogrodzie...zgodziliśmy się w końcu na trampolinę dla dzieci...dziś wracają od babci i będzie niespodzianka, bo stoi rozstawiona i czeka na szaleństwo...jest całkiem sprawna...zabawa była wczoraj świetna

Dziś będę rozkręcać akcję z rozchodnikami, tydzień temu powycinałam kilka gałązek i posadziłam w róznych miejscach. W pierwszych godzinach niektóre jakby z lekka omdlały, ale teraz wszystkie stoją jak maszty. Dziś więc ciąg dalszy akcji rozmnażania

Musiałam mocno przystrzyc bodziszki, przez te deszcze te wielkie kępy porozkładały mi się na boki blokując inne rośliny...wczoraj zrobiłam z tym porządek...na wiosnę muszę je podzielić.
reni 09:30, 04 lip 2012

iwonaz napisał(a)
Zaczęły kwitnąć róże

Cudne, uwielbiam róże
roza333 11:30, 04 lip 2012

Witaj róże masz piękne i ogród nabiera uroku bardzo mi się podoba będę zaglądać,pozdrawiam.
iwonaz 22:44, 04 lip 2012

Witajcie reni i roza333 ...dziękuję za miłe odwiedzinki
Przetacznik 21:59, 08 lip 2012

no jak trampola? jest szaleństwo? Macie uroczą ławeczkę, bardzo wdzięczny kształt. A co planujesz z rozchodnikami?
iwonaz 19:58, 29 lip 2012

Trampolina nadal się nie nudzi dzieciom...nie wiem jak to możliwe? Pierwsze próby rozmnażania rozchodników ...powiodły się... ponad 30 sztuk małych rozchodników znalazło nowe miejsca i nie zamierzam na tym poprzestać Faktycznie są idealne do tego

trochę ogródka i innych okoliczności

Bogdzia 20:36, 29 lip 2012

iwonaz napisał(a)

Piękne zdjęcia z ogrodu i z zawodów. Moja wnusia ma dwa konie i też skacze a ja umieram ze strachu o nią.

No właśnie, dlatego dzieci uczą się najlepiej bo nie ma w nich tego strachu ja swoje dziewczyny ciagam na takie imprezy bo chcę, żeby złapały bakcyla i zamęczyły mnie prośbami...mamo zapisz mnie do szkółki...o dziwo to ta młodsza już zaczyna

Moja wnusia zaczynała mając niecałe 6 lat ( teraz ma 13). Ja umieram ze strachu na każdych zawodach.Nikomu bym nie polecała to bardzo niebezpieczny sport- skoki , co innego taka sobie jazda po ładnej okolicy.Przetacznik i róze zachwycające i dzieciaki oczywiscie też.
iwonaz 22:09, 29 lip 2012

I dlatego Bogdziu zgodzę się jedynie na taką jazdę po ładnej okolicy...choć zdaję sobie sprawę, że przyjdzie taki czas kiedy będę miała niewielki wpływ na decyzję dziewczyn...i dlatego cały czas pracuję nad tym by stać się dla nich...wyrocznią
Bogdzia 22:29, 29 lip 2012

iwonaz napisał(a)
I dlatego Bogdziu zgodzę się jedynie na taką jazdę po ładnej okolicy...choć zdaję sobie sprawę, że przyjdzie taki czas kiedy będę miała niewielki wpływ na decyzję dziewczyn...i dlatego cały czas pracuję nad tym by stać się dla nich...wyrocznią

To nie takie proste bo z jednej strony dobrze jak słuchają matki a z drugiej trzeba uczyc samodzielności bo to jest bardzo wazne w życiu. Trudno znaleźc złoty srodek.