Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ania na Żuławach

Ania na Żuławach

Basieksp 08:21, 30 kwi 2025

U mnie takie buszowe rabaty szybko zaczynają same się rządzić i robi się na nich bałagan Ale mam już kilka takich miejsc, że nic tam już nie dosadzam, jest ok, chyba, że coś samo wypadnie. I to mnie cieszy, bo z takimi rabatami dużo mniej pracy jest
edi75 09:53, 30 kwi 2025

An_na napisał(a)
Zawsze możesz się wybrać do Gdańska

U mnie rządzi gwiazdnica do spółki ze skrzypem

U mnie podagrycznik rządzi.
TAR 10:23, 30 kwi 2025

Ania, u mnie tez pare roslin oberwalo. I to tak dziwnie. Glownie kloniki palmowe i milorzab. Ale nie jakos szczegolnie mocno by zwazyly sie cale drzewka. Dostaly po czubkach.
Rozyczki szkoda. Moje na razie rosna. Bardzo slabo Burgundy Ice i Lykkefund. Zobacze co dalej. Na razie to eksperyment
Lidzia przyjedz do mnie na plewienie. Nie zawiedziesz sie, mam wszystko a do plewienia nie przywiazuje zbytnio wagi. Bo ogrod jeszcze sie robi

Margo2 00:44, 01 maj 2025

An_na napisał(a)

Zabiłam znowu jedną różę, tą ładną, na pniu.
Co jest ze mną nie tak, że te róże tak słabo u mnie rosną? U sąsiadki za płotem jest im dobrze, piękne ma.
Chyba czują, że ja nie mam do nich serca.
Poza tym na łuku dalej stoją puste donice w miejscach gdzie ma być coś zimozielonego. Dalej nie wiem co

Ania, ale czy sąsiadka tez ma róże na pniu?
Powiem z doświadczenia, że te na pniu sa najbardziej wymagające.
Już nie sadzę. Zabiłam kilka, a mam róż 60.