Orzech już ładny. Fajnie, że macie dorosłe drzewo na działce. Jak niedawno byłyśmy z dziewczynami w takiej sporej szkółce roślin to właścicielka w swoim ogrodzie miała sporego orzecha, a pod nim stolik i ławki. Super kawę w jego cieniu można było pić.
Trawnik wygląda już zieleniutko. Te kołki z linkami to zapory antydzieciowe, żeby nie deptały? Kiedy nasadzenia na rabatach?
No nie ma się co nic z koniem przez te sadzonki cena była okazyjna a sadzonki kocimiętek i traw przy dobrej opiece odbija migiem , co do zrębki to jednak najlepsza jest z drzew liściastych same gałęzie i drewno bez igieł itp .
No ja na takie żywe liście jeszcze nie natrafiłam raczej zrebkuja jak już zwiędną , no ale to nic takiego jak Lidka mówi one zwiędną .
Trawnik za to masz cudny jak z rolki. a ze zdrowiem trzeba ostrożnie i tak cały czas do przodu wszystko pięknie idzie
To prawda, zawsze pod orzechem stał stolik i krzesła. Teraz często dzieci siedzą przy swoim plastikowym stoliczku.
Tak, to zapory. Od początku daliśmy, bo dzieci, jak to dzieci, chodzą gdzie chcą. Na pewno prosto z tarasu weszły by na wschodzący trawnik
Rabaty stopniowo, ale utknąłem na froncie. Jak nie upał, to deszcz, to choroba. Teraz muszę ściółkować glebę, bo szkoda, by zarosło znowu. A na front niby rośliny są, w tym te bidne kocimiętki